Huwelijksjubileum Breda

Uw huwelijksjubileum in Breda vieren? Natuurlijk bij Wolfslaar!

Huwelijksjubileum Breda met gouden randje

Huwelijksjubileum BredaUw huwelijksjubileum in Breda (Brabant) viert u graag op een speciale locatie. In Nederland is het traditie om elke huwelijksverjaardag te vieren. Wij geven ieder huwelijksjubileum in Breda een gouden randje. Of u nu 5, 12½, 25, 35, 40, 50 of 60 jaar getrouwd bent. Het vieren van mijlpalen zorgt voor gezelligheid en verbinding in relaties.

Met onze gouden combinatie van toplocatie en culinaire topverzorging verwennen, verrassen en verbinden we ieder bruidspaar. 

"Sinds ons huwelijksdiner komen we hier elk jaar rond onze trouwdag dineren. Wederom heerlijk gegeten. Het wijnarrangement paste perfect bij het viergangenmenu. Bedankt voor de felicitaties bij het dessert!" Frans en Joyce

Ideeën voor uw huwelijksjubileum in Breda:

  • huwelijksjubileum in Breda: topdiner voor twee in Wolfslaar Restaurant;
  • swingend dansfeest voor familie en vrienden in onze feestzaal in Breda;
  • diner met groot gezelschap aan ronde tafels in Tuinsalon met tuinzicht;
  • familiedag in Breda met outdooractiviteiten en een lunch, borrel of diner;
  • huwelijksceremonie in Grote Salon om uw trouwbelofte te vernieuwen;
  • informele Walking Dinner: staand genieten van kleine, lichte gerechtjes;
  • binnen- of buitenborrel met hemelse hapjes, amuses en bittergarnituren.

5 jaar getrouwd is al een klein feestje waard!

Gefeliciteerd, 5 jaar getrouwd! Dit is uw eerste grote huwelijksjubileum, uw houten huwelijk. Staan de kracht, warmte en duurzaamheid van hout symbool voor uw 5 jarig huwelijk? Vier uw houten bruiloft met een romantisch diner voor twee. Of een intiem feestje met vrienden en familie. 

12½ jaar getrouwd? Vier uw koperen bruiloft! 

Huwelijksjubileum locatie BredaWist u dat 3 op de 10 stellen hun 12½-jarig huwelijk niet halen? Het gezegde ‘Het is altijd rouwen en trouwen’ houdt in dat goede en slechte tijden elkaar in het leven en het huwelijk afwisselen. U heeft het samen gered. Reden te meer om uw koperen huwelijk eens goed te vieren! 

25 jaar getrouwd? Uw zilveren huwelijk is een feit!

Uw 25-jarig huwelijk of zilveren bruiloft is een heuse mijlpaal. U bent een kwart eeuw samen; tijd voor een feest! De term ´zilveren bruiloft´ is mogelijk ontstaan in het middeleeuwse Duitsland, toen de vrouw bij haar 25-jarig huwelijk van buren en vrienden een zilveren krans kreeg.

Al 35 jaar getrouwd: sta stil bij uw robijnen bruiloft

Uw 35 jarig huwelijk wordt niet voor niets een robijnen huwelijk genoemd. Een robijn geeft kracht en energie. De edelsteen activeert het hart en stimuleert de hartstocht. U vindt hier een prachtige, sfeervolle feestlocatie om samen met vrienden en familie stil te staan bij 35 jaar lief en leed.

40 jaar getrouwd? Vier uw smaragden huwelijk groots!

Vlak voor uw 40 jarig huwelijk wist u direct: dit is echte liefde, dit is voor altijd. Nu staat uw smaragden bruiloft voor de deur. U heeft uw huwelijk al die jaren weten te koesteren. Een goed feest op z’n tijd draagt daar zeker aan bij. Vier ook uw smaragden huwelijk daarom groots!

50 jaar getrouwd: gouden bruiloft verdient mooi feest

Een 50-jarig huwelijk heet niet voor niets een gouden huwelijk. Uw huwelijk met al zijn pieken en dalen is beslist goud waard: uw kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, uw gezamenlijke ervaringen en herinneringen. Vier uw gouden bruiloft op onze gouden locatie.

60 jaar getrouwd? Waardevoller dan de duurste diamant!

Een 60 jarig huwelijk is bijzonder. De burgemeester komt op bezoek; uw diamanten huwelijk staat in de krant. Op uw leeftijd is elk jaar in geluk en gezondheid waardevoller dan het duurste edelmetaal. Wij leggen u en uw dierbaren tijdens uw diamanten bruiloft graag in de watten.

Goed te bereiken huwelijksjubileum locatie

Onze huwelijksjubileum locatie in Breda (Brabant) is prima te bereiken en makkelijk te vinden. Op 10 minuten afstand van de A16, A27 en A58 en tegelijkertijd ver van de bewoonde wereld. U vindt hier rust, sfeer, natuur, gratis parkeergelegenheid en 2 elektrische oplaadpunten. 

Vier uw huwelijksjubileum bij ons in Breda!

Wilt u uw huwelijksjubileum in Breda (Brabant) op een uniek landgoed vieren? Of Kerst, een feest of andere bijeenkomst? Bel 076 - 560 80 00 om onze sfeervolle feestlocatie te bekijken.