Bierproeverij Breda

Een bijzondere bierproeverij in Breda? Natuurlijk bij Wolfslaar!

Bierproeverij in Breda: proef hier échte bieren!

Bierproeverij BredaEen bierproeverij in Breda (Brabant) op Landgoed Wolfslaar staat garant voor een gezellige tijd. Rode draad is het proeven, drinken en genieten van ambachtelijk, Belgisch kwaliteitsbier. Kriek, Westmalle, Lambiek, Geuze, Rochefort, Trappist en meer. Krijgt u al dorst?

Tijdens deze top bierproeverij in Breda leert u uw biertje analyseren en op smaak beoordelen. Achter elk bier schuilt een mooi verhaal en bij elk bier hoort een heerlijk hapje. 

Bierproeverij in Breda op toplocatie in het groen

  • sfeervolle toplocatie voor bier proeven in Breda, Brabant;
  • luxe landhuis op een bosrijk, ruim 500 jaar oud landgoed;
  • kennismaken met ambachtelijke, Belgische kwaliteitsbieren; 
  • 1 uur lang heerlijke ‘grands crus’ onder de bieren proeven;
  • smullen van beroemde trappistenkazen en Ardenner ham;
  • begeleiding door deskundige, gediplomeerde bierkenners;
  • 200 gratis parkeerplaatsen en 2 elektrische oplaadpunten.

Bier workshop: onderdeel van zakelijk evenement

Met deze unieke bier workshop in Breda, Brabant geeft u een originele invulling aan uw afdelingsuitje of personeelsfeest. Ook ervaren zakelijke gasten de bierproeverij als een welkome afsluiting van een vergadering of smakelijke overbrugging tot het diner. Daarbij is onze bier workshop een inspirerende teambuildingsactiviteit. Samen bier proeven verbroedert. 

Bierproeverij als leuk uitje met vrienden of familie

Combineer een bierproeverij in Breda met een culinaire workshop. Bier en eten gaan perfect samen. Of reserveer een bier workshop en een trendy Walking Dinner. Is er een familiedag op komst? Heeft u een verjaardag te vieren? Is het tijd voor het jaarlijkse uitstapje met uw vrienden? Met een bierproeverij schiet u altijd in de roos: leuk, lekker en leerzaam!

Wilt u liever wijn proeven in Breda of leren koken in Breda? Past een theeproeverij of koffieproeverij misschien beter bij uw gezelschap? 

Bierproeverij via een groeps- of open inschrijving

Deelname aan deze unieke bierproeverij in Breda (Brabant) is al mogelijk voor een groepje vrienden, familieleden of collega’s vanaf 10 personen. De bierproeverij duurt ongeveer 1 uur.  

Goede bereikbaarheid, gratis parkeren en opladen

De bier workshop vindt plaats op ons bosrijke, historische landgoed in Breda, Brabant. Onze workshoplocatie ligt vlak bij de A16, A27 en A58. Vanaf de snelweg rijdt u in 10 minuten ons ruime parkeerterrein op. Parkeren is gratis. Daarbij vindt u hier 2 elektrische oplaadpunten.

Reserveer deze bijzondere bierproeverij in Breda!

Wilt u een offerte voor onze bierproeverij in Breda ontvangen? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons. Leuke tip: combineer de bierproeverij met een kookworkshop.