Theeproeverij Breda

Een verrassende theeproeverij in Breda? Natuurlijk bij Wolfslaar!

Theeproeverij Breda: leuk, leerzaam, lekker!

Theeproeverij BredaTijdens onze theeproeverij in Breda, Brabant vindt u antwoorden op prangende theevragen. Ontdekt u het geheim achter de perfecte theezetmethode. En gaat u naar huis met culinaire tips voor mooie thee-gerechtencombinaties.

Bent u een theedrinker, leergierig en ín voor een leuke tijd met vrienden, familie of collega’s? Dan ontkomt u niet aan deze unieke theeproeverij in Breda: thee proeven in stijl, in de sfeervolle theesalon van ons luxe landhuis.

Thee proeven in Breda op sfeervolle locatie

  • thee proeven in Breda in een klassieke theesalon;
  • luxe landhuis op een bosrijk, historisch landgoed;
  • vakkundig begeleid door een echte theespecialist;
  • mooi gebied voor een prachtige natuurwandeling;
  • te combineren met een High tea of Afternoon tea;
  • ligging op circa 10 minuten van A16, A27 en A58;
  • gratis parkeerruimte en 2 elektrische oplaadpunten.

Thee workshop: tijd, kosten en inschrijving

Thee proeven BredaOnze thee workshop in Breda (Brabant) duurt 1 uur. De kosten zijn € 65,- per persoon. 

De thee workshop is bestemd voor groepen vanaf 10 personen. Bent u met minder personen? Vraag naar onze theeproeverijkalender en meld u zich individueel voor een van de data aan. 

Bent u meer een koffiedrinker? Een wijn- of bierliefhebber? Wij organiseren ook de unieke workshops ‘Koffie proeven in Breda’ ‘Wijn proeven in Breda’ en ‘Bier proeven in Breda’.

Theeproeverij met mooie thee-spijscombinaties

Tijdens onze theeproeverij in Breda krijgt u tips hoe u thee het beste met gerechten combineert. En hoe u thee inzet als ingrediënt ín gerechten. Naast thee met een koekje, is thee namelijk heel goed culinair in te zetten. Bij zoete en hartige gerechten. Bij ontbijt, lunch en diner. Het combineren van thee en gerechten is te vergelijken met het combineren van wijn en spijzen. Los van elkaar heerlijk, samen nóg lekkerder. U proeft het tijdens onze top theeproeverij in Breda!

Thee workshop met een High of Afternoon tea

Een thee workshop laat zich prima combineren met een Afternoon tea of High tea. We serveren beide in de 2e helft van de middag. De Afternoon tea bestaat uit thee met zoetigheden zoals muffins, brownies, brioches en vruchtencake. De High tea biedt extra zoetigheden én heerlijke hartige hapjes: luxe sandwiches, belegde zuurdesembroodjes, huisgemaakte quiche, filopakketjes met kalfsgehakt, soep met groenten uit eigen moestuin en versfruitsalade.

Meld u aan voor onze theeproeverij in Breda!

Wilt u een offerte voor onze theeproeverij in Breda (Brabant) ontvangen? Een datum voor een thee workshop, High Tea of Afternoon Tea reserveren? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons

Wist u dat wij ook culinaire workshops geven? Bent u van plan een kookworkshop in Breda of kookcursus in Breda te volgen, aarzel niet om ons te bellen. We vertellen u graag meer.