wijnmakersdiner Weingut Wagner-Stempel

Rheinhessen, gelegen in de driehoek tussen Mainz, Bingen en Worms, is het grootste Duitse wijngebied. In dit gebied heeft Wijnboer Daniel Wagner in 1993 de regie overgenomen op het ouderlijke Weingut, dat stamt uit 1855. Vandaag de dag behoort Daniël tot de top van Duitsland!

Op donderdag 29 juni 2017 organiseren wij in samenwerking met Wijnhuis Oktober en Weingut Wagner-Stempel een culinaire avond waarbij u kunt genieten van een heerlijk 4-gangen menu van de hand van Maarten Camps en zijn brigade in combinatie met de wijnen van Weingut Wagner-Stempel!

Weingut Wagner-Stempel werd in mei 2004 opgenomen in de VDP (Verein Deutsche Prädikatswinzer, de top 200 wijnboeren van Duitsland). Volgens diverse publicaties van vooraanstaande wijnjournalisten is Daniël Wagner er bijzonder goed in geslaagd om zijn wijnen het individuele karakter van het “terroir” mee te geven. Inmiddels zijn de wijngaarden bio-gecertificeerd, hetgeen wat de zuiverheid van de wijnen aanmerkelijk doet toenemen!

De totale kosten voor dit 4-gangendiner met de wijnen van Weingut Wagner-Stempel bedragen 
€ 99,50 per persoon all-in! We ontvangen u graag om 19.00 uur in het Wolfslaar Restaurant voor een passend aperitief en proeverij, waarna we starten met het diner.

Reserveren kan uitsluitend via info@wijnhuis-oktober.nl o.v.v. ‘’Weingut Wagner-Stempel’’ of reserveer hier.

Overig nieuws

Vier de zomer samen! Bring Your Own: u de wijn, wij de gerechten! Restaurant Favourites ART Breda en Wolfslaar Restaurant Restaurant Favourites Kookworkshop met chefkok Maarten Camps - 28 oktober 2017 = VOL Zomervakantie wolfslaar restaurant April = Wolfslaar Biermaand Restaurant Favorites 3*** Koken in Brabant editie III - 'Chefs on Tour' Kook- en wijnworkshop: 'Lentekriebels' -13 mei 2017 = VOL Kookworkshop met chefkok Maarten Camps - 10 juni 2017 = VOL

Lees meer in het archief