50 jaar Jubileumfeest Bluekens Truck en Bus

Op 30 juni j.l. hebben wij voor Bluekens Truck en Bus het 50-jarig jubileum van Jan de Roover mogen verzorgen, inclusief een receptie, een culinair diner en een feestelijke borrel. Jan begon als 16-jarige in de werkplaats bij Bluekens in Chaam en werkte zich op tot algemeen directeur, een functie die hij inmiddels al ruim 18 jaar bekleedt.

Tijdens de receptie werden Jan en zijn echtgenote Els verwelkomd door vele collega’s en oud-collega’s, directie en medewerkers van Volvo Trucks Nederland, Renault Trucks Nederland, collega-dealers, zakenrelaties, familieleden en natuurlijk klanten van Bluekens Truck en Bus, van wie velen Jan al decennia lang kennen.

''Hierbij wil ik Vera, Joëlle, Pauline en Ton hartelijk danken voor het geslaagde feest voor Jan de Roover'' - Ton Hamelink, Bluekens Truck en Bus b.v.

Ook iets te vieren?
Bezoek ons luxe landhuis op ons unieke, bosrijke landgoed. Bekijk de sfeervolle salons en ontdek ook de schitterende mogelijkheden voor persoonlijke en zakelijke bijeenkomsten in de buitenlucht. De sfeer, ligging en uitstraling sluiten mooi aan bij iedere belangrijke gebeurtenis in uw leven. Hoe leuk, mooi of verdrietig ook. Wij maken van iedere persoonlijke bijeenkomst een onvergetelijk mooi moment. Bekijk hier onze mogelijkheden en wij helpen u graag verder!


Sfeerimpressie Volvo Bluekens Breda


Overig nieuws

Vier de zomer samen! Restaurant Favourites Restaurant Favourites Introductie Wolfslaar Bierkaart Kookworkshop met chefkok Maarten Camps - 28 oktober 2017 = VOL April = Wolfslaar Biermaand Restaurant Favorites 3*** Koken in Brabant editie III - 'Chefs on Tour' Kook- en wijnworkshop: 'Lentekriebels' -13 mei 2017 = VOL Kookworkshop met chefkok Maarten Camps - 10 juni 2017 = VOL WijnSpijs Wandeling 2017 Nationale Restaurant Week Jubileumeditie - 10 jaar!

Lees meer in het archief