Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" 2019

Gaat u dit jaar zelf de keuken in om een kerstlunch of -diner te bereiden? Één van onze chefs zorgt er op zaterdag 7 en 14 december 2019 voor dat u beslagen ten ijs komt en deelt zijn geheimen voor een stressvrije Kerst. Een culinaire workshop waarvoor u zich individueel kunt inschrijven.

Om 09.30 uur wordt u ontvangen in ons landhuis met een welkomstdrankje. In de keuken van ons landhuis bereidt u hierna, een tongstrelende driegangenlunch die u zelf tijdens de Kerst kan bereiden voor uw eigen gasten. Na de kookworkshop neemt onze sommelier Kayleigh Hagesteijn u mee naar de wijnkelder voor een wijnproeverij.

Na afloop van de kookworkshop en wijnproeverij geniet u van uw zelfgemaakte lunch met speciaal uitgezochte wijnen. Aan het eind van de middag ontvangt u van ons de recepturen en is er de mogelijkheid om de door u genuttigde wijnen te bestellen voor thuis. Kortom, u bent klaar voor zorgeloze Kerstdagen!

De workshop met aansluitend de lunch duurt tot ongeveer 15.30 uur. De kosten voor dit arrangement bedragen € 115,- per persoon.

Reserveer direct via 076-5608000 of info@wolfslaar.com; het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt!

Overig nieuws

Nieuwe vacatures online! Kookworkshop met Maarten Camps 19 oktober 2019 Kook- en wijnworkshop 26 oktober 2019 = VOL Uw nieuwjaarsborrel op Landgoed Wolfslaar Kook- en wijnworkshop 16 november 2019 Kook- en wijnworkshop 30 november 2019 Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" 2019 Wolfslaar Restaurant Week 3-gangen 45,95 Kookworkshop met Maarten Camps 8 juni 2019 Landhuis geopend tijdens zomerperiode Heb jij een Business Attitude?

Lees meer in het archief