Kook- en wijnworkshop 30 maart 2019 = VOL!

Op zaterdag 30 maart 2019 organiseren wij een kook- en wijnworkshop waarvoor u zich individueel kunt inschrijven.

Om 08.30 uur wordt u ontvangen in ons landhuis met een welkomstdrankje. Vervolgens neemt Olga Kroes (Stichting Landgoed Wolfslaar) u mee voor een inspirerende wandeling op het landgoed en de Warmoezerij. Bij terugkomst rond 10.00 uur wordt u begeleidt naar de keuken van ons landhuis waar u, samen met één van onze chefs, een heerlijke driegangenlunch bereidt. Hierbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van producten uit onze eigen Wolfslaar kruiden- en moestuin. Na de kookworkshop neemt onze sommelier Kayleigh Hagesteijn u mee naar de wijnkelder voor een wijnproeverij.

Na afloop van de kookworkshop en wijnproeverij geniet u van uw zelfgemaakte lunch met speciaal uitgezochte wijnen. Aan het eind van de middag ontvangt u van ons de recepturen om mee naar huis te nemen. De workshop met aansluitend de lunch duurt tot ongeveer 14.30 uur.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 115,- per persoon.

Reserveer direct via 076-5608000 of info@wolfslaar.com

Overig nieuws

Nieuwe vacatures online! Kookworkshop met Maarten Camps 19 oktober 2019 Kook- en wijnworkshop 26 oktober 2019 = VOL Uw nieuwjaarsborrel op Landgoed Wolfslaar Kook- en wijnworkshop 16 november 2019 Kook- en wijnworkshop 30 november 2019 Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" 2019 Wolfslaar Restaurant Week 3-gangen 45,95 Kookworkshop met Maarten Camps 8 juni 2019 Landhuis geopend tijdens zomerperiode Heb jij een Business Attitude?

Lees meer in het archief