Over Landgoed Wolfslaar

Een unieke locatie

Landgoed Wolfslaar is een bijzondere locatie aan de zuidrand van Breda. Midden in de weelderige, ongerepte natuur vindt u ons imposante landhuis, met alle ruimte voor uw feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.
Het koetshuis vormt het culinaire hart van het landgoed. Het sfeervolle landhuis biedt ruimte om te vergaderen in stijl. Verfijnde gastronomie en oprecht gastheerschap zijn hier vaste waarden. Ervaar de rust, ruimte en de ongekende rijke mogelijkheden van Landgoed Wolfslaar.

 

Het Wolfslaar-team

Wolfslaar had zijn huidige reputatie nooit kunnen bereiken zonder het slagvaardige, uiterst professionele en gepassioneerde team van medewerkers, die het landgoed in hun hart hebben gesloten en er vanaf de eerste dag voor de volle 100% tegenaan zijn gegaan. Wij stellen een aantal van deze medewerkers dan ook graag aan u voor.

Het Wolfslaar team

Vacatures

Landgoed Wolfslaar is nog steeds groeiende en wij zijn daardoor regelmatig op zoek naar goede en gezellige collega’s. Naast een veelzijdige baan in een prachtige omgeving bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil jij werken in een jong en dynamisch team waar ruimte is voor eigen initiatief en zelfstandigheid?

Bekijk onze vacatures