Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom. Mollom is een service die ervoor zorgt dat spam-inzendingen via dit formulier voorkomen worden.

Heerlijk gegeten

"Ter ere van onze 30 jarige trouwdag hebben we gekozen voor een diner bij restaurant Wolfslaar. Het was een prachtig verrassingsmenu met mooie wijnen en zeer attente en vriendelijke bediening. Een absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Ron en Rimke"

Rimke Griffioen

Verjaardag

"We hebben gisteravond onze verjaardagen met familie en vrienden bij jullie gevierd en we vonden het echt geweldig. Het eten was super, de wijnen ook en de service was ook Top! Iedereen die we gesproken hebben, was heel erg enthousiast hierover. We willen Pauline dan ook even speciaal bedanken omdat zij, ondanks alle mutaties op het laatste moment en alle dieetwensen, er toch maar voor heeft gezorgd dat de hele avond vlekkeloos is verlopen."

Mark en Hyunah

Weer lekker gesmikkeld en gesmuld ....

"Weer heerlijk genoten van een 4-gangen (verjaardags-)menu aangevuld met bijpassende wijnen en geserveerd door vakbekwaam en klantvriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit helemaal OK !!!"

Marcel

familie diner

"Ik was hier al vaker geweest zakelijk en vond het hoog tijd om ook mijn kinderen en hun partners deelgenoot te maken. Gekozen voor het 6 gangen menu met wijn arrangement. Heerlijk. Geweldige smaken en fantastische combinaties. Het was mooi weer en onverwacht de hele avond op het terras doorgebracht. Enig nadeel is dat je dan plates voor je hebt liggen i.p.v. mooi wit gedekt linnengoed. Dat laatste hoort m.i. bij een volwaardige beleving maar dat was dan ook het enige minpuntje."

Peter Dohmen
nvt

Bijzondere smaakbeleving

"Genoten van een heerlijke avond waarbij met name ook onze vrienden aangenaam verrast waren van deze bijzondere smaakbeleving van zowel de gerechten als de bijpassende wijnen. Complimenten voor alle medewerkers aan deze geslaagde avond."

W.A.M. Struijk

Ontzettend goed gegeten!

"Ontzettend goed gegeten en bediening was uiterst bekwaam en vriendelijk. Het enige minpunt vonden wij dat het erg rustig was in het restaurant. Dit in verband met een partij op de eerste verdieping."

Marieke

heerlijk lunchen

"iedere keer als wij in Wolfslaar lunchen gaan wij met een goed gevoel naar huis en nemen wij ons voor binnenkort hier weer te gaan lunchen Bovendien wordt de gezelligheid ook enorm beïnvloedt door het gezellige personeel"

N.H.J. Verhaar
nvt

Uitstekend diner en goede service.

"Wij zijn 2 dagen geleden met 10 personen in dit restaurant geweest. Het blijkt dat Iens de reservering niet heeft doorgegeven. Ondanks volle tafels, kunnen wij tocht de 6 gangen diner bestellen. Het was een uitstekend diner en wij zijn ook heel tevreden met de goede service."

H D Oei

Perfecte avond

"In de maand mei 2017 hebben mijn vriendin en ik hier genoten van een viergangendiner. De gerechten waren stuk voor stuk een ware beleving en per gang werden er mooie bijpassende wijnen geserveerd. De bediening was vriendelijk en erg professioneel. Dit restaurant is zijn ster meer dan waard."

Jeffrey

de kok kent zijn vak heel goed

"vijfgangen menu tgv. een verjaardag, uitstekend, heel lekker, vindingrijk en niet gezocht maar de vooropgestelde verwen-prijs van een viergangen-verjaardagmenu sprong onverwacht hoog naar boven voor één gang meer, een domper."

Talloen