Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom. Mollom is een service die ervoor zorgt dat spam-inzendingen via dit formulier voorkomen worden.

Sterrenlunch

"Heerlijke verrassingslunch, warme ontvangst en fijne sfeer. Jammer dat het weer nit goed genoeg was voor het terras, maar eten een 9 +."

Sylvia Stekelenburg
Geen ( familie cadeau ter ere van onze trouwdag)

chef-kok diner

"Wederom hebben jullie ons {mijn man en ik } ontzettend verwend met het 6 gangen diner van chef- kok Maarten. ook de bijpassende wijnen waren weer fantastisch goed gekozen . AANRADER !!!"

A.Janssen

Heerlijk meesterkok menu

"Vrijdagavond van het meesterkok menu (8-gangen) genoten. Vanwege het mooie weer lekker in de tuin kunnen zitten. Aangename bediening, niet zo stijfjes als soms in andere sterrenzaken. Prachtige gerechten, gecombineerd met heerlijke wijnen; alleen het geitenkaas gerecht vonden wij iets minder."

Joost

Lees verder

Onweerstaanbare en spectaculaire ervaring

"We hebben met 16 personen genoten van een geweldig 10 gangen jubileum menu. Het overtrof onze verwachtingen. Een echte aanrader zeker met het wijnarrangemnet dat perfect paste bij de gerechten. Voor de 5 gasten met dieetwensen was het menu zonder storend te zijn aangepast. Hulde aan de kok en zijn team. Zeker voor herhaling vatbaar"

M.Reynen
tanteLouise

Top lunch Wolfslaar

"Heerlijke lunch genoten. Uiterst verzorgd en prachtig geserveerd. Hadden verassingsmenu maar tevoren gevraagd of er iets was waar we allergisch voor waren of niet lekker vinden. Veel kennis over t eten en de wijn bij het personeel. Dus aanrader."

Lianne Schultze

bijzonder

"Heerlijke lunch. Mooie borden, prachtige smaken ( andersom ook trouwens) wijnarrangement perfect kloppend en voor de twee alcoholvrije eters heel fantasievolle alcoholvrije cocktails. Kortom... Heel goed"

W. Elvers

Heerlijk

"Het was alweer even geleden dat we hier zijn geweest, maar wederom een verrassing. We hebben zonder uitzondering genoten van de smaakvolle gerechten, wijnen en niet in de laatste plaats de bediening."

Robb Lingg

Eten heerlijk - bediening onder de maat

"Eten echt uitstekend maar bediening stijf, tikkie arrogant en neppig. Mis senioriteit en persoonlijkheid in het team - geen warm bad."

Emons

Heerlijk viergangenmenu

"Ik kon genieten van een verjaardagsmenu. Een heerlijk viergangen menu aan een juiste prijs. Heerlijke tarbot gegeten, lekkere amuses. Seizoenswijn aan democratische prijs en heel vriendelijke, vlotte bediening."

Van den hoek

Een avond lang genieten van 10 meesterkok gerechten en geweldige bijpassende wijnen

"Een avond lang genieten van 10 meesterkok gerechten en geweldige bijpassende wijnen. Vanwege het lekkere weer in de tuin gezeten. Uitstekende en vriendelijke bediening. Prachtige ervaring!"

Maarten Eekels