Onze mogelijkheden

voor een onvergetelijk huwelijksfeest

Unieke locatie

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere omgeving. Landgoed Wolfslaar is bij uitstek een passende trouwlocatie voor een romantische huwelijksdag. Midden in de weelderige, ongerepte natuur vindt u ons romantische landhuis die aan het zicht van de buitenwereld is onttrokken.

De intieme ongedwongen historische sfeer maakt het pand tot een unieke locatie om uw bruiloft te vieren. Tel daar dat speciale gevoel bij op dat onze gastvrouwen/heren het "Wolfslaar gevoel" noemen en uw dag kan niet meer stuk!

Huwelijksvoltrekking, kerkelijke inzegening, bruidsborrel.....


Het landhuis is een uitzonderlijke plek waar u uw huwelijksfeest van begin tot eind kunt vieren: de huwelijksvoltrekking, de bruidsborrel, het aansnijden van de bruidstaart en het feest.

Wanneer u wilt, kan er een pastoor of dominee komen, om naast het burgerlijk huwelijk ook de kerkelijke inzegening op het landgoed mogelijk te maken.

Uw bruiloft bij landgoed Wolfslaar is er een in ongedwongen stijl, maar tegelijkertijd van een ongekende bijzonderheid en weldadige luxe.

In de negen salons sluiten stijl en ambiance naadloos op elkaar aan. Elk vertrek heeft zijn eigen, karakteristieke uitstraling. Bij mooi weer vinden zoveel mogelijk feestelijkheden, waaronder de huwelijksvoltrekking, in onze prachtige tuin plaats.

Huwelijksdiner in Wolfslaar Restaurant

Het voormalige koetshuis is getransformeerd tot een modern à la carte restaurant met een eigentijdse keuken, waarbij de oorspronkelijke allure in tact is gebleven.

Onze chef-kok gebruikt bij de bereiding van de gerechten voor uw huwelijksdiner zoveel mogelijk duurzame en biologische ingrediënten.

Geniet van eerlijk eten, van streekproducten en seizoensgebonden gerechten. Op de eerste etage van Wolfslaar Restaurant vindt u de Salon Privé en de Vide Salon. Deze besloten ruimtes zijn zeer geschikt om in alle rust het huwelijksdiner te laten plaatsvinden.

Wanneer er aansluitend nog een feestavond is, kunnen de eerste gasten al in het landhuis arriveren, terwijl u nog ongestoord aan het nagenieten bent.

Knallende afsluiting van uw mooiste dag

De prachtige salons van het landhuis lenen zich bij uitstek voor een knallende afsluiting van uw mooiste dag. De salons kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ingericht. Een live band of DJ zorgen voor een swingende invulling van uw feest.

Het landgoed krijgt 's avonds een intieme romantische uitstraling wanneer de tuin wordt verlicht door tientallen vuurpotten die de tuin een feeërieke sfeer geven.

Wij verzekeren u dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat uw bruiloft een dag wordt waarover u en uw gasten nog lang napraten.

Binnen nu en 3 maanden uw huwelijksfeest?

Dat kan! Ervaar ons excellente gastheerschap door middel van onze Last Minute Wedding Deal! Deze deal is speciaal samengesteld voor alle beschikbare data in de periode van nu tot over 3 maanden. Zo kunt u voordelig genieten van een huwelijk in het weekend! De beschikbaarheid kunt u telefonisch 076 - 5608000 of per mail via info@wolfslaar.com opvragen.

Een trouwfeest op MaDiWoZo

Trouwen op maandag, dinsdag, woensdag of zondag en de dag besluiten met een knallende feestavond? In onze Best Wedding Deal, speciaal gecreërd voor de MaDiWoZo bruiloft, bieden wij u een volledig verzorgde huwelijksdag met afsluitende feestavond aan voor een wel heel voordelige prijs! Zo kunnen u én uw gasten optimaal genieten van deze bijzondere dag!

Bekijk hier de filmimpressies van een huwelijksfeest op Landgoed Wolfslaar.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wanneer jullie gaan trouwen, zijn er altijd een paar belangrijke vragen of kwesties die van te voren handig zijn om te weten. Zijn jullie nieuwsgierig naar de mogelijkheden op ons landgoed of heb je een belangrijke vraag?  

Om het voor jullie makkelijker te maken, hebben wij alvast de meest voorkomende vragen van onze bruidsparen op een rijtje gezet met de antwoorden
Staat jullie antwoord op de vraag er niet tussen dan zijn wij u graag van dienst!Kom gerust eens langs of vraag een brochure aan! 

Kom gerust eens langs om onze trouwlocatie te bekijken: absoluut één van de mooiste trouwlocaties van Breda. Bel 076 - 560 80 00 of mail ons voor een afspraak.

Wil u liever eerst nog wat meer informatie? Vraag dan direct online onze trouwbrochure aan!