Trouwzaal Breda

De mooiste trouwzaal in Breda vindt u natuurlijk bij Wolfslaar!

Kies uw eigen trouwzaal in Breda!

Trouwt u in de gemeentelijke trouwzaal in Breda? Of in de trouwzaal van uw dromen? Dat kan namelijk, mits de gemeente de trouwzaal in Breda erkend heeft. Landgoed Wolfslaar is een officiële, en één van de mooiste locaties in Breda.

Extra pluspunt is dat al uw ceremoniële en feestelijke activiteiten hier kunnen plaatsvinden. U bent daarbij het enige stel dat hier op dat moment trouwt. Trouwen op deze locatie is exclusief, stijlvol en in alle rust trouwen.

“De ambtenaar beschreef het al: “De mooiste locatie die je je maar kan bedenken.” Mooie omgeving voor de fotoreportage, prachtige trouwzaal voor de ceremonie en geweldige bordestrap om te toosten.” Roel en Yvette Hogenhuis

6 voordelen van onze trouwzaal in Noord-Brabant:

  1. unieke trouwzaal in, Noord-Brabant, Breda op de bosrijke zuidrand;
  2. alles onder één dak: trouwen, dineren en feesten;
  3. mogelijkheid om op elke gewenste dag te trouwen;
  4. originele ideeën, proactieve manier van handelen;
  5. vast aanspreekpunt in de periode tot het huwelijk;
  6. de zekerheid van eten en drinken op sterniveau. 

Trouwzaal open lucht: in het bos of de tuin

Trouwen in een romantische trouwzaal in Breda, Noord-Brabant? In een ´trouwzaal´ buiten in het bos, in de tuin bij de vijver, of in het kunstpaviljoen bij de warmoezerij?

U kunt bij mooi weer heerlijk buiten trouwen. Zo´n trouwzaal in de open lucht zorgt voor extra magie tijdens uw huwelijksceremonie.

Laten de weergoden het niet toe, dan is de Grote Salon binnen in het landhuis minstens zo betoverend.

Grote Salon: dé trouwzaal in Noord-Brabant, regio Breda

Onze trouwzaal Noord-Brabant ´de Grote Salon´ in Breda is ruim genoeg voor 80 vrienden en familieleden. De trouwzaal straalt grandeur uit door de prachtige schouw, grote kroonluchter, La-Chapelle-vloer en plafond- en wandschilderingen met ingelegd bladgoud. Een grootse trouwzaal voor een klein woordje: ja!

Eervol en stijlvol sabreren van champagne

Knallende champagnekurken: het toppunt van feestelijkheid! Maar het kan nog uitbundiger. U kent de kunst van sabrage, de nobele traditie uit 1812? De sabreur sabelt de champagnefles in één vloeiende beweging open. Zodat u kunt proosten op een bruisend leven samen.

Naast trouwen ook borrelen, dineren en feesten

Wat zijn uw plannen na uw huwelijksvoltrekking in Breda? Blijft u voor een bruidsborrel met hemelse hapjes, een voortreffelijk huwelijksdiner met prachtige wijnen en een swingend feest in de Vestibule met een DJ of livemuziek? Met 40 bruiloftsfeesten per jaar weten we hoe we u een onvergetelijke tijd kunnen bezorgen.

Trouwzaal in Breda bekijken? Bel of mail ons!

Altijd al willen trouwen in een landhuis? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons voor een afspraak om onze trouwzaal in Breda, Brabant te bekijken en uw trouwerij in Breda te bespreken.