Catering Breda

Luxe catering in Breda en omstreken: bij u thuis of op kantoor

Luxe catering in Breda en omgeving

Wilt u luxe catering in Breda (Brabant) inschakelen? Voor uw bruiloft, diner met vrienden of brunch met vriendinnen in de tuin? 

Ons restaurant is het enige restaurant in Breda met een Michelinster. Met een ster op uw bord bent u zeker van een uitstekende kwaliteit en service.

Naast luxe catering in Breda van privéfeestjes verzorgen we topcatering voor bedrijven, zoals een chique lunch tijdens een vergadering of een klantontvangst met exclusieve hapjes.

De 6 zekerheden van onze luxe catering

  • exclusieve, zakelijke en privécatering rond Breda (Brabant);
  • altijd verse streek-, seizoens- en zelfverbouwde producten;
  • mooie, bijpassende wijnen uit onze eeuwenoude wijnkelder;
  • vakkundig(e) privékok en team van gastheren of -vrouwen;
  • catering compleet: van tafels en linnen tot servies en bestek;
  • perfecte begeleiding van uw lunch, borrel of diner op locatie.

"De 40e verjaardag van mijn man met een walking dinner voor vrienden bij ons thuis was in één woord: feest! Heerlijke gerechten, bijzondere wijnen, snoepende gasten in de keuken... een perfecte avond!" Roel en Martine Veldhoen

Topcatering in Breda: zorgeloos genieten

Catering in Breda uitbesteden betekent onbekommerd lunchen, borrelen of dineren met uw vrienden of familie. Uw onverdeelde aandacht aan zakenrelaties schenken. Culinair, logistiek en organisatorisch beheersen wij de catering tot in de puntjes. Dit geldt ook voor de aankleding met (sta)tafels, tafellinnen, servies, bestek en bloem- en groendecoraties. Het ontbreekt u aan niets. Het resultaat van onze jarenlange ervaring met luxe catering op locatie.

"Een kerstdiner thuis voor collega's en partners. Alles uit handen genomen waardoor iedereen maximaal heeft genoten van een uitstekend verzorgde avond. Zelfs 'op locatie' zijn jullie de ster meer dan waard!" Hoebink

Catering ter plekke verzorgd door privékok

Wij verzorgen de catering in en om Breda vanuit de moderne, professionele keukens op ons unieke landgoed. U kunt ook kiezen voor een privéchef-kok bij u thuis of op de zaak. Eventueel met een gastvrouw, -heer of -team om voor uw gasten te zorgen.

De catering is 100% op maat. Het enige dat standaard is, is het hoge niveau van onze gerechten. Wij werken dan ook altijd met eerlijke, vaak biologische streek- en seizoensproducten van de beste kwaliteit. 

Bel ons voor luxe catering in Breda en omstreken!

Heeft u luxe catering in Breda nodig voor een persoonlijke bijeenkomst of een zakelijke bijeenkomst? Overweegt u om een privéchef-kok in te schakelen? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons. Wij nemen u graag al het culinaire werk uit handen.