Bijeenkomst Breda

Uw bijeenkomst in Breda houdt u natuurlijk bij Landgoed Wolfslaar!

Bijeenkomst in Breda voor u op maat geregeld

U overweegt een feestelijke bijeenkomst in Breda (Brabant). Heeft u een speciale dag, mooi weerzien of belangrijke mijlpaal te vieren? De aanleiding en het doel van uw bijeenkomst in Breda bepalen het programma, de locatie, de culinaire verzorging en het entertainment.

Dagprogramma of avondfeest. Binnenshuis of buitenshuis. Luxe hapjes of meergangendiner van topklasse. DJ of kinderentertainment. Wij regelen een bijeenkomst op maat. Uw maat!

Toplocatie voor feestelijke bijeenkomst in Breda

  • uniek, bosrijk landgoed in Breda, in Brabant;
  • feestelijke bijeenkomst buitenshuis mogelijk;
  • wit, luxe landhuis met karakteristieke salons;
  • culinaire topverzorging en bijzondere wijnen;
  • ligging dicht bij snelwegen A16, A27 en A58;
  • ruim 200 parkeerplaatsen en gratis parkeren.

"We hebben met vrienden heerlijk genoten van de culinaire hoogstandjes die professionele obers en sommeliers ons deskundig serveerden. Een avond om nooit te vergeten. Bedankt, beste mensen van Wolfslaar!" Marc Van Aperen

Tijdens bijeenkomst in Breda een weerzien vieren

Tijdens uw reünie, familiedag of bijeenkomst in Breda, Brabant ontmoet u na lange tijd uw ex-collega´s, oud-klasgenoten of familieleden.

Spannend! In de prettige, ongedwongen sfeer van ons landhuis ebt de spanning snel weg.

Zeker met heerlijke drankjes, luxe hapjes en bittergarnituren erbij. Of een luchtig Walking Dinner waarbij u staand geniet van kleine gerechtjes.

Feestelijke bijeenkomst in Breda op speciale dag

Een bijeenkomst in Breda op Moederdag, met Kerst of Valentijn draait om liefde en waardering voor uw partner of familie. Hoe viert u zo´n speciale dag beter dan tijdens een lunch of diner in ons met een Michelinster bekroonde Wolfslaar Restaurant? Met oog en aandacht voor elkaar. Genietend van streek-, seizoens- en duurzame producten. En van elkaar!

Bijeenkomst in Breda om een mijlpaal te vieren

Een mijlpaal in uw leven viert u met een bijeenkomst in Breda (Brabant) op onze unieke locatie. U viert uw huwelijksjubileum of jubileum in Breda samen, in een klein groepje of met een  gezelschap. Bijvoorbeeld tijdens een intiem diner, een aangeklede borrel, een rondetafeldiner in de Grote Salon, of al swingend in de Vestibule. Inclusief culinaire verzorging van topklasse!

Na feestelijke bijeenkomst in Breda overnachten

U kunt besluiten om na uw feestelijke bijeenkomst in Breda te blijven overnachten. Wij hebben goede afspraken met hotels en bed-and-breakfasts in de buurt, in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Wij reserveren graag een kamer en een taxi van en naar het hotel voor u.

Reserveer hier uw bijeenkomst in Breda, Brabant!

Bel 076 - 560 80 00 of mail ons voor een afspraak over uw bijeenkomst in Breda. Wij laten u graag ons landhuis en Wolfslaar Restaurant zien.