Familiedag Breda

Een familiedag in Breda brengt u natuurlijk bij Wolfslaar door!

Familiedag in Breda op een uniek landgoed

Familiedag BredaUw familiedag in Breda, Noord-Brabant komt eraan. Gezellig samen zijn en bijkletsen met familieleden die u misschien lang niet gezien heeft.

De organisatie van uw familiedag in Noord-Brabant ligt dit keer in uw handen. Geen nood. Alles wat u nodig heeft om de familiebanden aan te halen, zijn een sfeervolle locatie en heerlijk eten en drinken. Landgoed Wolfslaar biedt u beide! 

"Wat een prachtige dag op Landgoed Wolfslaar. Alles prima verzorgd. Leuke ontvangst, geweldig diner en mooie wijn." Familie Ysebaert van Iersel

8 ideeën voor familiedag in Breda, Brabant

Houdt uw familie van een familiedag in Breda (Brabant) met een culinair karakter? Steken neven en nichten, ooms en tantes, opa´s en oma´s daarbij graag de handen uit de mouwen? Of zijn ze meer voor beweging in de buitenlucht? Deze 8 ideeën zetten u alvast aan het denken:

  1. samen kokkerellen tijdens een kook- en wijnworkshop;
  2. mooi wandelen door de weelderige, ongerepte natuur;
  3. zelf sushi, tapas of fingerfood voor bij de borrel maken;
  4. lekker sporten of recreatief bezig zijn in de open lucht;
  5. High of Afternoon Tea met zoete en hartige lekkernijen;
  6. gezellig borrelen in de Vestibule of op het mooie terras;
  7. met de hele familie in de Tuin- of Grote Salon dineren;
  8. genieten van een trendy, ongedwongen Walking Dinner.

En er zijn nog meer culinaire workshops en proeverijen. Maar geen familiedag zonder familieleden. Leg daarom uw ideeën aan uw familie voor en vraag wat zij leuk vinden. Hierdoor vergroot u de kans op een grote opkomst. Het idee met de meeste stemmen wint. 

Familiedag op maat: voor jong en oud

Familiedag Noord-BrabantOp uw familiedag in Breda komen de generaties samen. Van achterkleinkind tot opa en oma. Terwijl kinderen prikkels nodig hebben, zoeken ouderen de rust op.

`Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan wij ook´, horen we ouders vaak zeggen. Ons unieke, bosrijke landgoed met landhuis is een paradijs voor jong en oud. Kinderen hebben alle ruimte om buiten te spelen. En als u wilt, regelen wij entertainment zoals een kindercircus, goochelaar of bioscoop.

Familiedag in Breda op een en dezelfde locatie

Het organiseren van uw familieag in Breda (Brabant) op een landgoed is bijzonder praktisch. U hoeft niet van locatie naar locatie te rijden. Hier vindt u alles wat u voor een geslaagde bijeenkomst in Breda nodig heeft. Een ontspannen sfeer en gevoel van gastvrijheid. Een breed activiteitenaanbod en culinaire verzorging op topniveau. En de prachtige, weelderige natuur.

Locatie familiedag in Breda prima te bereiken

Hoewel onze unieke familiedaglocatie in Breda op slechts enkele kilometers van het centrum ligt, waant u zich hier ver van de bewoonde wereld. In slechts 10 minuten rijdt u van de snelwegen A16, A27 en A58 de rust van ons bosrijke landgoed op de zuidrand van Breda in. Parkeren is gratis. Heeft u een elektrische auto? Laad deze op bij een van de twee oplaadpunten. 

Familiedag in Noord-Brabant organiseren? Kom eens kijken!

Bel 076 - 560 80 00 of mail ons voor een afspraak of bezoek aan onze feestlocatie in Breda. Op basis van uw wensen en budget ontvangt u een voorstel voor een familiedag in Noord-Brabant op maat.  

Een dag met uw hele familie, een feest met vrienden en kennissen of Kerst met uw gezin? De meest sfeervolle, stijlvolle feestzaal vindt u hier.