Feestlocatie Breda

De sfeervolste feestlocatie vindt u natuurlijk bij Wolfslaar!

Feestlocatie in Breda met stijl en sfeer

Feestlocatie BredaHet vinden van een feestlocatie in Breda is vrij simpel. Een unieke locatie naar uw wens vinden is minder eenvoudig.

Onze unieke feestlocatie maakt uw persoonlijke of zakelijke evenement gegarandeerd tot een succes. Geniet met uw vrienden, familie, relaties, klanten en/of medewerkers van een borrel, diner of feest. Met flexibiliteit als sleutelwoord denken wij enthousiast mee om ieder evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Geniet van uw feest en laat de details aan ons over! Wij hebben diverse feestarrangementen voor u samengesteld; van een compleet verzorgde borrel tot een diner met feest incl. DJ!    

Uw receptie of feest op maat

Uiteraard biedt Landgoed Wolfslaar tal van mogelijkheden en denken wij graag met u mee.

Spreekt een luxe, karakteristiek landhuis op een historisch, bosrijk landgoed u aan? Vindt u een goede bereikbaarheid van de feestlocatie en gratis parkeren belangrijk? Geniet u net zo van goed eten en mooie wijnen als wij? Dan houdt u van sfeervol, praktisch en smaakvol en is onze feestlocatie in Breda, Noord-Brabant, helemaal naar wens.

"Hartelijk dank voor de geweldige middag op Landgoed Wolfslaar ter ere van mijn verjaardag! We hebben genoten van de gastvrijheid, de heerlijke hapjes, de prachtige wijnen en de meer dan bijzondere omgeving." Annemieke

Redenen om te kiezen voor onze unieke feestlocaties in Breda (Noord-Brabant). 

Feestlocaties Breda

  • perfecte begeleiding van uw feest in Breda;
  • luxe, unieke feestlocaties in Noord-Brabant midden in ´t groen;
  • stijlvol landhuis met 8 sfeervolle feestsalons;
  • Wolfslaar Restaurant met één Michelinster;
  • goed gastheerschap, grote culinaire klasse;
  • mogelijkheden om heerlijk buiten te feesten.

"Ons 50-jarig trouwfeest met diner was prima verzorgd. Ontvangst en bediening ontspannen en vriendelijk. De kwaliteit van de keuken op hoog niveau. Wijnen zeer goed. Tot volle tevredenheid, ook namens de genodigden." J.D. Kint

Bent u ook van plan uw huwelijksjubileum of een andere bijeenkomst in Breda te vieren? Het jubileum van een vriendschap of dienstverband? Een reünie of familiedag? Een verjaardagsfeest of Pensioensfeest in Noord-Brabant? Kom eens langs!

Gratis parkeren

Bij de ingang van ons landgoed ligt een groot parkeerterrein met ruim 200 parkeerplaatsen en 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Parkeren is hier bovendien gratis. De loopafstand tussen uw auto en het koets- of landhuis is 2 minuten. 

Vlakbij onze feestlocatie in Noord-Brabant overnachten?

Na een bijzonder feest is het fijn om in de naaste omgeving van onze feestlocatie in Noord-Brabant te overnachten. Wij hebben goede afspraken met hotels en bed-and-breakfasts in diverse prijs- en kwaliteitsklassen. Besluit u te blijven overnachten? Wij reserveren graag een kamer voor u.

Onze feestlocatie in Breda bekijken? Bel voor een afspraak!

Bel 076 - 560 80 00 of mail ons. Kom snel onze unieke feestlocatie bekijken. Wij maken graag persoonlijk kennis met u.VERWANTE LINKS

Feestlocatie Breda | Feestzaal Breda