Feestzaal Breda

Bijzondere feestzaal in Breda? Bij Landgoed Wolfslaar natuurlijk!

"Feestzaal Breda" kunt u afvinken. De mooiste vindt u hier!

Feestzaal in BredaOnze feestzalen in Breda, Noord-Brabant kiest u wanneer u zakelijk of privé iets bijzonders te vieren heeft. Bijzondere gelegenheden vragen erom gevierd te worden in een momumentaal, karakteristiek landhuis midden in het groen. In een sfeervolle feestzaal met prachtig uitzicht op de tuin. Past deze locatie in het perfecte plaatje dat u voor ogen heeft? Dan is onze feestzaal Breda de uitgelezen plek om mijlpalen te vieren: met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties.

Daarom kiest u voor onze feestzalen

 • feestzalen in Noord-Brabant dicht bij de A16, A27 en A58;
 • acht prachtige feestzalen met modern-klassieke inrichting;
 • imposant, sfeervol ‘kasteel’ op een eeuwenoud landgoed;
 • heerlijk buiten feestvieren midden in de tuinen en bossen;
 • professionele feestorganisatie, begeleiding en bediening;
 • culinaire klasse en verwennerij, uitstekend gastheerschap

Onze feestzaal Breda geregeld? De rest doen wij!

Feestzalen BredaEen feestzaal Breda bij ons reserveren; meer hoeft u niet te doen. Een feest moet voor u en uw gasten enkel bestaan uit voor-, feest- en napret. We bespreken samen hoe u uw feest in onze feestzaal Breda wilt vieren. Een trendy walking dinner? Danceparty met DJ? Chique rondetafeldiner? Borrel met lekkermakertjes en luxe hapjes? Uw keuze! Daarna nemen wij u graag alles uit handen: van de grote lijnen tot de kleinste details. Verheugt u zich alvast maar.

"Namens alle gasten van ons feest: enorme complimenten! Professioneel voorbereid, strak tot uitvoering gebracht, flexibele bediening. De combinatie met de DJ en het taxibedrijf liggen helemaal in het verlengde van de kwaliteit die wij van Wolfslaar gewend zijn: perfect geadviseerd. We hebben genoten!" Daniela en Gerald Kas

Bekijk eventueel ook ook onze bedrijfsvideo voor een goede indruk van Landgoed Wolfslaar te krijgen. Laat u inspireren door het fotoalbum of bekijk de salons in onze virtuele tourWij zijn trots op alle reviews die klanten hebben geschreven op onze website.

Welke feestzaal kiest u?

Welke feestzaal Breda op ons unieke landgoed in Breda (Noord-Brabant) u ook kiest, u legt de basis voor een topfeest. Het landhuis telt acht feestzalen: voor kleine en grote groepen tot 350 gas- ten. Bij mooi weer kunnen we een ‘feestzaal Breda’ in de open lucht creëren. We stemmen de inrichting, indeling en decoratie op uw wensen af. Deze behoren tot de mooiste feestzalen in Breda:

 • De Vestibule: dansen met uitzicht over de tuin;
 • Salon Privé: intiem dineren in het oude koetshuis;
 • De Tuinsalon: prachtige historische feestzaal;
 • Het Dineratelier: gezellig tafelen in het souterrain;
 • De Grote Salon: de parel aan Wolfslaars kroon.

"Zelfs na het weekend werd er nog vol lof gesproken over ons teamfeestje op Landgoed Wolfslaar! Wat een fantastische dag. Het personeel was professioneel, het eten superlekker, de workshops uitstekend verzorgd. We zijn echt verwend met z'n allen."
Iver Ships

Gratis parkeren en elektrisch opladen

Niets zo vervelend als geen parkeerplek vinden of een flink bedrag aan parkeerkosten neertel- len. Op ons ruime parkeerterrein parkeert u gratis en op 2 minuten loopafstand van de feest- zaal. Het parkeerterrein biedt 200 parkeerplaatsen en 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Vlak bij overnachten

Dicht bij onze feestzaal in Breda overnachten na een gezellig feest is natuurlijk wel zo comforta- bel. Wij reserveren graag een kamer voor u. U profiteert dan van de voordelige afspraken die wij met hotels en bed-and-breakfasts in diverse prijs- en kwaliteitsklassen gemaakt hebben.

Onze feestzalen in Noord-Brabant bekijken?

Als u op zoek bent naar unieke feestzalen in Noord-Brabant dan biedt Landgoed Wolfslaar u vele sfeervolle feestzalen voor het vieren van o.a. een huwelijksjubileum, reünie of familiedag. Volg de virtuele tour door onze feestsalons. Heeft u vragen? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons.  U kunt ook direct online een offerte aanvragen!

We nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op!


VERWANTE LINKS

Feestlocatie Breda | Feestzaal Breda