Jubileum Breda

Vier uw jubileum in Breda op unieke wijze bij Landgoed Wolfslaar!

Feestelijk stilstaan bij uw jubileum in Breda 

Jubileum BredaUw jubileum in Breda (Brabant) vieren, betekent terugdenken aan een speciale dag. Zoals de 1e werkdag bij uw huidige werkgever. De dag waarop u trouwde, ging samenwonen of u officieel als partner registreerde. Of de dag waarop de vriendschap met uw beste vriend(in) ontstond.

Zo´n dag is het feestelijk vieren van een jubileum in Breda dubbel en dwars waard. Ons sfeervolle land- en koetshuis en de culinaire topverzorging maken uw jubileum onvergetelijk.

"Wij hebben ons 25-jarig huwelijksfeest bij Wolfslaar gevierd. Louter positieve berichten van onze gasten gehoord over het Walking Dinner, de wijnen en de professionele, vlotte bediening. De perfecte trouwdag!" Rob en Ria Zandbergen

Inspiratie voor uw jubileum in Breda nodig?

Een jubileum in Breda, Brabant op ons unieke landgoed is een jubileum op maat. Wij helpen u om uw huwelijksjubileum, vriendschapsjubileum of zakelijk jubileum naar persoonlijke wens te vieren. Op een manier waarbij u zich prettig voelt. Met zijn tweeën, met familie of met vrienden en bekenden. Op culinaire, actieve of swingende wijze. Wat vindt u bijvoorbeeld van een:

  • familiediner van topklasse in een privésalon;
  • gezellige borrel met verrassende lekkernijen;
  • heerlijke lunch in een salon of op het terras;
  • diner voor twee in ons Wolfslaar Restaurant:
  • knallend jubileumfeest in onze feestzaal in Breda voor al uw bekenden;
  • culinaire workshop of smakelijke proeverij.

U kunt deze activiteiten ook combineren. Andere wensen of voorstellen? Wij horen het graag!

Vlekkeloze organisatie van uw jubileum

Jubileums BredaIn de aanloop naar uw jubileum in Breda (Brabant) en tijdens uw jubileum wilt u volledig kunnen ontspannen.

Onze taak is om de zorg over te nemen, uw jubileum tiptop te regelen en niets aan het toeval over te laten.

Is er een onvoorziene situatie? Dan lossen we dat snel en creatief op. Na 15 jaar zijn wij een ervaringsdeskundige in het organiseren van een jubileum.

Jubileum in Breda met culinaire verzorging

Uit de moderne keuken van onze chef-kok komen tal van hemelse hapjes en amuses. Verrassende gerechten met regionale invloeden en duurzame ingrediënten. Mooi afgestemd op uw smaak, voorkeuren en speciale dieetwensen en die van uw gasten. Ons Wolfslaar Restaurant behoort tot de top-100 van Nederlands beste restaurants. Wij zijn er heel trots op het enige met een Michelinster bekroonde restaurant in Breda, Brabant te zijn.

Jubileumlocatie goed vindbaar en bereikbaar 

Onze toplocatie voor uw jubileum in Breda, Brabant ligt midden in het groen, en toch dicht bij het centrum en de snelwegen A16, A27 en A58. Parkeren is gratis. Denkt u erover om te blijven overnachten? Wij regelen graag een hotelkamer in de buurt. Daarbij zorgen wij voor taxivervoer van uw hotel naar onze jubileumlocatie in Breda en terug.

Vier uw jubileum in Breda in stijl bij Wolfslaar!

Zoekt u een unieke, stijlvolle feestzaal in Breda voor uw jubileum? Of voor een ander feest in Breda? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons. Wij maken graag persoonlijk kennis met u.