Moederdag Breda

Bijzondere Moederdag in Breda vieren? Natuurlijk bij Wolfslaar!

Moederdag in Breda: maak uw moeder blij!

Moederdag BredaMoederdag in Breda (Noord-Brabant) vieren? Waarmee verrast u uw moeder op de tweede zondag in mei? Onderzoek toont aan dat 82% van de moeders op Moederdag iets verwacht. Liever geen huishoudelijk apparaat of duur cadeau.

Naast een zelfgemaakt cadeau, een bloemetje, geurtje of boek waarderen moeders vooral gezelligheid. Tweederde van de moeders vindt het heerlijk om op Moederdag in Breda een uitstapje te maken of lekker uit eten te gaan. 

“Afgelopen zondag trakteerden mijn zoon en schoondochter mij op een moederdagbrunch op Landgoed Wolfslaar. Pure verwennerij! De brunch, de entourage, de zeer goede bediening, in één woord: geweldig!” Hans en Diddy Loyens

Moederdag in Breda bij Wolfslaar vieren:

  • Moederdag in Breda op een landgoed vieren;
  • midden in de weelderige, ongerepte natuur;
  • bij ons restaurant in Breda (1 Michelinster);
  • in een luxe en sfeervol, voormalig koetshuis;
  • mooie omgeving voor heerlijke wandelingen;
  • goed bereikbare, rolstoelvriendelijke locatie;
  • ruim 200 parkeerplaatsen en gratis parkeren;

Moederdag kwam rond 1925 vanuit Amerika naar Nederland overwaaien. Sindsdien is Moederdag ook in Breda, Brabant behoorlijk populair. Enkele cadeautips voor deze speciale dag:

Cadeau: bubbels en vouchers

Moederdag vieren BredaMet een feestelijk verpakte cadeauvoucher bij het ontbijt kan Moederdag niet meer stuk. Hiermee geniet uw moeder samen met uw vader of een vriendin van een heerlijk(e) lunch of diner in ons Wolfslaar Restaurant. Wanneer het háár uitkomt.

U kunt op Moederdag ook een fles bubbels van Wolfslaar op bed serveren. Als cadeau op zich, of als smakelijk voorproefje op wat nog komen gaat. Zoals het diner bij Wolfslaar Restaurant dat u voor haar gepland heeft.

Cadeau: voorjaarsbrunch

Vier Moederdag in Brabant, Breda tijdens een brunch met het hele gezin. U kunt van ons een topbrunch in stijl, vol smaak verwachten. De Cava of verse jus d’orange bij binnenkomst brengt u direct in een feeststemming. U geniet van een viergangenbrunch met de mooiste voorjaarsproducten, vers geplukt uit onze moes- en kruidentuin. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten op ons terras brunchen met uitzicht over het mooie landgoed. Of een wandeling maken.

  • Brunch volwassenen: € 49,50 (inclusief een flûte Cava)
  • Brunch kinderen tot 12 jaar: € 27,50 (inclusief een welkomstdrankje)

De overige drankjes berekenen we op basis van nacalculatie.

Moederdag in Noord-Brabant vieren? Bel voor meer informatie!

Zoekt u een feestzaal of feestlocatie om Moederdag in Noord-Brabant te vieren? Voor een verjaardag of familiedag? Voor een pensioensfeest of een andere bijeenkomst in Breda? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons voor meer informatie of een afspraak.

Voor elk huwelijksjubileum bent u van harte welkom.