Vaderdag Breda

Vaderdag vieren in Breda doet u natuurlijk bij Landgoed Wolfslaar!

Vaderdag in Breda op culinaire toplocatie

Vaderdag BredaEen toplocatie om Vaderdag in Breda (Brabant) te vieren? Op Landgoed Wolfslaar zetten wij vaders op de 3e zondag in juni vol in de schijnwerpers.

Is uw vader een Bourgondiër die van goed eten en drinken houdt? U vindt hier cadeaus om de vingers bij af te likken. Zoals een brunch op Vaderdag in Breda bij ons met een Michelinster bekroonde Wolfslaar Restaurant. Geschikt voor elke vader. En speciaal geschikt voor vaders die alles al hebben. 

"Van onze kinderen kregen we een Wolfslaar-dinerbon. We houden nu nog meer van ons kroost! We zijn zelden zo plezierig verrast: smaak van het gebodene, wijze van presentatie, uitstekende bediening, alle lof!" Rien Oosterdag

Vaderdag vieren in Breda, Noord-Brabant:

  1. fijn Vaderdag vieren in Breda, Brabant;
  2. in sfeervol koetshuis midden in het bos;
  3. mooi gelegen op eeuwenoud landgoed;
  4. Wolfslaar Restaurant: één Michelinster;
  5. een ontspannen, Bourgondische sfeer;
  6. goed gastheerschap, grote gastvrijheid;
  7. gratis parkeergelegenheid, altijd plaats.

Op 19 juni 1910 introduceerde de dochter van een veteraan uit de Amerikaanse burgeroorlog de eerste Vaderdag. Zij besloot haar vader een dag extra in de watten te leggen. Sindsdien vieren we Vaderdag met ontbijt op bed, knutselwerkjes en typische mannencadeaus, zoals sokken, stropdassen en scheerapparaten. Hieronder vindt u onze cadeautips voor Vaderdag:

Cadeau: vaderdagbrunch en natuurwandeling

Vaderdag vieren BredaDoor de hartelijke ontvangst met Cava of verse jus d’orange op Vaderdag in Breda, voelt u zich direct welkom. Dit gevoel laat u tijdens een voortreffelijke viergangenbrunch niet meer los.U geniet van de beste streek- en seizoensproducten, deels vers geplukt uit eigen groenten- en kruidentuin. Maak aansluitend een mooie wandeling door de omringende weelderige natuur.
Cadeau: restaurantvoucher of familiediner

Doet u uw vader voor Vaderdag in Noord-Brabant een diner cadeau? Dan kunt u dit cadeau op twee manieren geven. U geeft uw vader één van onze feestelijk verpakte cadeauvouchers, verkrijgbaar vanaf € 50,-. Hiermee laat u uw vader de keuze met wie hij gezellig of romantisch gaat dineren. Of u reserveert een tafel bij ons voor een culinaire familieavond. Op een andere dag dan Vaderdag, want op Vaderdag serveren we alleen onze speciale vaderdagbrunch.

Reserveer snel om Vaderdag in Noord-Brabant te vieren!

Wilt u bij ons in Noord-Brabant vaderdag vieren? Of een cadeauvoucher afhalen? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons. Wees snel en verzeker u van een tafel!

Zoekt u een feestlocatie voor een andere bijeenkomst in Breda? Bijvoorbeeld voor een familiedag, of verjaardag in Breda? Voor het vieren van een huwelijksjubileum bent u hier van harte welkom!