Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom. Mollom is een service die ervoor zorgt dat spam-inzendingen via dit formulier voorkomen worden.

Landgoed Wolfslaar

"Prachtige bosrijkeomgeving met een mooi pand en fijne vergaderzaal. De 2 gangen express lunch is echt een aanrader. We hebben heerlijk gegeten."

Naomi Snijder
Willis Towers Watson

6 daagse meeting / workshop

"Keurig verzorgde 6 daagse workshop gehad. Faciliteiten netjes, heel gastvriendelijk en heerlijke lunch gehad."

Linda Ris

Op stand gedineerd in het Landhuis

"Op zaterdag 7 oktober 2017 een meer dan fantastisch diner genoten in het Landhuis. Tot in de puntjes verzorgd, prachtige ambiance."

B. Hamstra
Vereniging Researchgroep Betonwapening

Doen!

"Wederom heerlijk gedineerd bij wolfslaar! Alle gerechten zijn kleine smaakexplosies die met het wijnarregement fantastisch tot een geweldige ervaring komen! Top !"

Jml van Abeelen
Abeeko installaties vof

Amazing organization

"Thank you so much for the amazing organization. Great location, amazing team and delicious food. we will certainly be back next year."

Locorotondo Massimo

De juiste setting voor effectieve besluitvorming

"Inspirerend in de ruimste zin van het woord, locatie, zaal, medewerkers en lunch in naastgelegen restaurant overtroffen de verwachtingen en vormden de ideale basis voor een effectief overleg."

Alex de With
Abbott Logistics B.V.

Talking Dinner

"Donderdag 12 oktober 2017 organiseerde Inergy een talking dinner. Na drie inspirerende lezingen onder genot van genot van heerlijke hapjes en drankjes gingen onze gasten aan tafel om te genieten van een gastronomisch topdiner. In de voorbereiding was het contact met de medewerkers van Wolfslaar perfect. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het evenement wordt tot in de puntjes voorbereid. Op de dag zelf merk je dat aan alles. De bediening was prettig aanwezig en de verzorging was top. En de lokatie is natuurlijk adembenemend mooi. We komen graag nog een keer."

Danielle Pels
Inergy Analytical Solutions B.V.

Een geslaagd afscheid

"Voor de receptie en diner verdienen jullie grote complimenten.De attentie en aandacht voor de gasten, geweldige ambiance, alles klopte.Niets anders dan goede berichten gehoord. Mede dank zij jullie goede zorgen is het een geslaagd afscheid geworden."

I. van Os
Smurfit Kappa Group IS Nederland BV

Aanrader voor uw vergaderingen en incentives

"Wij hebben al verscheidene malen een vergadering georganiseerd bij Landgoed Wolfslaar, en steeds is alles piekfijn in orde. Zowel de vergaderzaal, de faciliteiten en de lunch zijn perfect! Ook onze gasten zijn steeds onder de indruk van de goede service."

Evi Renard
Zinkinfo Benelux

Diner 28 juni 2017

"Graag willen wij u, ook namens al onze genodigden van de EUAFA Commandants’ Conference, hartelijk bedanken voor de uitermate sublieme verzorging van ons diner op woensdag 28 juni jongstleden. Wij stellen het daarom ook zeer op prijs om onze complimenten in het bijzonder over te brengen aan de gastvrouw, Vera Groenveld, en gastheer, Dries Molenaar, die de avond tot in puntjes hebben verzorgd. Wij hopen in de toekomst nog meer gebruik te mogen maken van uw diensten en wensen u verder heel veel succes met de voortzetting van uw restaurant. "

Carlo Mekes en Kathinka Portier