Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt u gesteld om geautomatiseerde spam-inzendingen te vermijden.

Boekingsproces en presentatie bij Landgoed Wolfslaar

"Wij werden aan de hand meegenomen met alle mogelijkheden die er waren voor een goede presentatie. Op de dag zelf was er een goed ontvangst en stonden de medewerkers voor ons en de klanten klaar. Het was een groot succes en er komt zeker een tweede keer."

MOGELIJK B.V.
Mogelijk bankvrij vastgoedfinancieren

Perfecte vergaderlocatie

"Onze MT dag bij Wolfslaar was uitmuntend. De reservering verliep soepel, wensen werden gelijk ingewilligd en er werd meegedacht over een aantal mogelijkheden.We werden vriendelijk en persoonlijk ontvangen wat wij erg waardeerden. De service was super, omdat alles er was kon het aan niets ontbreken. Heerlijk geluncht en echt op een ontspannen manier kunnen vergaderen. Wij komen hier zeker nog een keer terug."

Janneke van Loon
Edux Onderwijspartners

Fantastische locatie voor een bedrijfsfeest!

"Voor ons nieuwjaarsdiner hebben we gekozen voor de Wolfslaar als locatie. Alles was tot in de puntjes geregeld met fantastisch eten, echt een aanrader! Alles stond klaar zoals besproken en ook met allergieen is perfect rekening gehouden."

Amber van Outersterp

Diner 13 december 2018

"Op een hele prettige wijze hebben wij deze prachtige locatie kunnen reserveren. Wij hebben fantastisch gegeten! Het personeel/bediening was heel goed, betrokken en alert. Een echte aanrader."

Marieke Clausen
Forever Living Products Benelux

Een onvergetelijke avond

"We genieten nog na van een heerlijke avond tgv ons huwelijksjubileum, op een toplocatie. Het diner en het wijarrangement waren geweldig (o.a. zeldzaam lekkere hertenbiefstuk!), de bediening zeer professioneel en de gastvrouwen maakten dat iedereen zich meer dan welkom voelde. Niets was hen teveel en de sfeer was dan ook fantastisch. Na afloop zijn we uitvoerig bedankt door onze gasten, maar die lof is eigenlijk voor de Wolfslaar!"

Anilies

Vergadering

"Over de hele lijn heel tevreden: vlot & vriendelijk boekingsproces, knappe locatie, vriendelijke bediening, lekkere versnaperingen & een heerlijk diner. Alles tot in de puntjes geregeld, een ware aanrader."

Katleen Grootjans
Vorsselmans NV

Gastvrijheid en kwaliteit!

"Landgoed Wolfslaar is een prachtige locatie waar gastvrijheid en kwaliteit hand in hand gaan. Alles is tot in de puntjes verzorgd, personeel vriendelijk en behulpzaam, de vergaderruimte zeer aangenaam en het eten heel erg goed. Echt een aanrader!"

W. Goosen
de Viersprong

Alles is naar wens geweest!

"De locatie zag er sfeervol uit met de kerstdecoratie. De tafel zag er in de ruimte super mooi uit. We zijn heel gastvrij ontvangen en het menu viel bij iedereen in de smaak. We praten nog graag na over de heerlijke lunch. We hebben mooie foto's kunnen maken om terug te kijken op deze heerlijke lunch bij jullie. Complimenten en dankjewel voor de lieve, goede zorgen."

Anniek Rousch
Rousch Financial Professionals

Vergaderen in een sfeervolle inspirerende omgeving

"Op zaterdag een aanvraag gedaan voor een vergaderzaal op dinsdag met aansluitend 5 gangen diner. Snelle reactie, telefonisch contact vroeg op de maandagochtend met goede en nette offerte en daarna alles top in orde gemaakt bij de aankomst de volgende dag. Het was voor ons een mooie en goede sessie met beladen onderwerpen maar dankzij de rustgevende chique omgeving en daarna het mooie eten een goede sessie, zowel over het tempo van de groei van ons bedrijf alsmede voor de samenwerking binnen de directie. Wij zullen hier vaker terugkomen."

Jacco Lamper
Zorgapotheek

"Dromen zijn geen bedrog."

"Heerlijk om een avond zo verwend te worden. Van de ene sensatie naar de andere. Gastvrij, ongedwongen en: U mag het zeggen! Wat zijn uw wensen? Kortom, in een heerlijke omgeving even in een andere wereld. Voor ons gezelschap: ouders+zoon en schoondochter en prima sfeertje."

Paul Peters
Vakantiewoning Verhuur "De Fazant & De Jaargetijden" Oostkapelle