Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt u gesteld om geautomatiseerde spam-inzendingen te vermijden.

Een droom feest om nooit te vergeten

"Zo'n mooie historische plaats. Een prachtige zonnige dag. Juli. Feestelijke kledij. Blije gasten. Alles buiten kunnen doen. Heerlijk eten - culinair en misschien soms wat kleine porties voor de grote eters - , lekkere wijnen en prima bediening, sfeervolle kaarsverlichting op het eind. Mooie klassieke muziek om te beginnen, een magician daarna die iedereen versteld deed staan en lekker dansen op het eind met een geweldige DJ! Wat wil je nog meer. "

Theodora

Flexibel en enthousiast

"Meegedacht met onze wensen, flexibel en snelle feedback bij wijzigingen of aanvullingen "

Marlies Koning
PepsiCo Nederland

THE MOM X DISNEYLAND PARIS

"Op weg naar Disneyland Parijs met 14 influencers én hun gezinnen in prachtige nieuwe X-modellen van BMW hebben we een stop gemaakt bij Landgoed Wolfslaar. Een plek waar we zeer hartelijk ontvangen werden, we genoten hebben van een heerlijke lunch in een prachtige omgeving én bovenal mochten genieten van de gastvrijheid van het team van landgoed Wolfslaar! Een geweldige start van ons weekend!"

Mosanne Monod de Froideville
Guest agency

Tempo Team Springdinner 2018

"Met de lente in aantocht was het tijd voor een springdinner met onze grootste klanten. Wolfslaar is een schitterende lokatie en een perfecte ambiance om onze gasten te ontvangen. Voorafgaand zijn wij door de Wolfslaar zeer goed begeleid in keuzes omtrent programma tafelschikking etc. Gedurende de avond was de sfeer geweldig met gastvrije en zeer bekwame medewerkers. De zaal was akoestisch niet ideaal waardoor we aan de tafels elkaar soms lastig konden verstaan. Het eten was geweldig en verdiend op zich een 9 of een 10."

Paul den Uijl
Tempo Team

Lees verder

Zeer goede locatie voor inspiratie en creativiteit

"De locatie (een statig pand) is gelegen op een prachtig landgoed in een groene omgeving. Het interieur is uitnodigend en de omgeving inspireert voor het houden van teambuildingsactiviteiten.Het eten en drinken was prima verzorgd met extra aandacht. De lunch was erg goed en divers. "

Cindy van de Wal
Tilburg University

Prachtige locatie, alles goed geregeld

"Wij hadden een fijne teamdag op deze locatie. De lunch was heerlijk! De omgeving is ook prachtig. Het was een erg warme dag en daarom misten wij de airco. De ruimte had ook wat groter gemogen."

barbara.r
TUI

Inspirerende omgeving

"Landgoed Wolfslaar is een uitstekende omgeving om los te komen van alledag en frisse ideeën op te doen en plannen te maken."

Kees van Musscher
Netaspect Software BV

Brainstorm

"Mooie rustieke locatie om in andere setting samen te komen. Gekozen voor express lunch, welke je de mogelijkheid biedt even culinair moment te pakken zonder teveel tijd te verliezen. En natuurlijk lekkere Nespresso!"

Jacco van Pelt
DHVM-Mayfield

zeer attent, meedenkend, flexibel, gastvrij

"Perfecte locatie voor een stijlvolle, in alle opzichten uitstekend verzorgde lunch voor ruim 50 gasten. Geruisloze en attente bediening. "

Lex Lensnk
Orde van Advocaten Zeeland West Brabant

Training

"Mooie locatie in een mooie omgeving. ( Express) Lunch was heerlijk en de bediening erg vriendelijk!"

Maureen Jaspers