Zakelijke bijeenkomsten

Effectieve, zakelijke bijeenkomsten op een inspirerende toplocatie

Zakelijke bijeenkomsten in Breda op toplocatie

Zakelijke bijeenkomst BredaUw zakelijke bijeenkomsten in Breda (Brabant) zijn het meest doeltreffend als deze in een rustige, inspirerende omgeving plaatsvinden. Ons luxe landhuis met zijn sfeervolle, compleet en comfortabel ingerichte salons is één van de mooiste vergaderlocaties in BredaNaast vergaderen is Wolfslaar ingericht op elk ander zakelijk evenement in Breda. Wij organiseerden als ruim 3000 zakelijke bijeenkomsten in Breda op dit unieke, bosrijke landgoed, waaronder: 

Praktische ligging voor zakelijke bijeenkomsten

Ons unieke landgoed ligt prachtig én praktisch op de groene zuidrand van Breda. Weg van de drukte en toch op slechts 10 minuten rijden van het centrum en de snelwegen A16, A27 en A58. U parkeert gratis op ons parkeerterrein met ruim 200 plaatsen. U vindt hier ook 2 elektrische oplaadpunten. Niet voor niets beschrijven vele zakelijke gasten uit het mkb en de top-500 van Nederlandse bedrijven Landgoed Wolfslaar als een bijzonder goede:

Topverzorging van uw zakelijke bijeenkomst in Noord-Brabant

Voor, tijdens en na uw zakelijke bijeenkomst in Noord-Brabant kunt u rekenen op culinaire topverzorging. Een ontbijt om de dag goed te beginnen. Een korte Express Lunch in slechts 45 minuten geserveerd. Een Early Dinner om de files te ontwijken. Een borrel met een hapje, of een culinaire workshop ter afsluiting van uw bijeenkomst of ter overbrugging tot het diner. U kunt ook à la carte in ons Wolfslaar Restaurant (1 Michelinster) lunchen of dineren.

Waarom deze locatie voor uw zakelijke bijeenkomst?

Vraag een offerte voor uw zakelijke bijeenkomst aan!

Bel 076 - 560 80 00 of mail ons. Wij maken graag een interessant voorstel op maat voor uw zakelijke bijeenkomst in Breda.