Bedrijfsfeest Breda

Swingend bedrijfsfeest in Breda? Natuurlijk bij Landgoed Wolfslaar!

Bedrijfsfeest Breda: echt genieten!

Bedrijfsfeest BredaEen bedrijfsfeest in Breda (Brabant) betekent gezelligheid alom. Dus wilt u het jaar feestelijk afsluiten? Heeft u een jubileum of bedrijfsresultaat te vieren? Wij bruisen van de ideeën om van uw bedrijfsfeest in Breda een oergezellige bijeenkomst te maken.

De kunst van een bedrijfsfeest organiseren en mensen een mooie tijd bezorgen, beheersen wij als de beste. Die Bourgondische levenshouding zit bij Bredanaren én Wolfslaar nu eenmaal in de genen.

Unieke locatie bedrijfsfeest Breda:

 • top locatie voor uw bedrijfsfeest in Breda;
 • luxe, sfeervolle, authentieke feestsalons
 • mogelijkheden om ook buiten te feesten;
 • pure verwennerij op culinair topniveau;
 • goede bereikbaarheid en gratis parkeren;
 • perfecte begeleiding van uw bedrijfsfeest.  

“Het feest inclusief diner was prima verzorgd. De ontvangst en bediening ontspannen en vriendelijk. De kwaliteit van de keuken op hoog niveau. Wijnen zeer goed. Tot volle tevredenheid, ook van onze gasten!” J.D. Kint

5 topideeën voor een bedrijfsfeest in Noord-Brabant

Gaat u voor een swingend bedrijfsfeest in Breda (Brabant), een recreatief personeelsuitje of een culinair afdelingsuitje? Voor pure ontspanning of gerichte teambuilding? Op onze unieke locatie is veel mogelijk. We lichten hieronder alvast een tipje van de sluier op. Nieuwsgierig? Bel voor meer ideeën!

 1. borrelen in stijl met amuses en lekkermakertjes;
 2. proeven en koken tijdens een culinaire workshop;
 3. verrassend dineren in een historische dinersalon;
 4. trendy, informele Walking Dinner met livemuziek;
 5. swingend bedrijfsfeest met muziek van een DJ. 

U kunt natuurlijk ook meerdere ideeën met elkaar combineren tot uw ideale bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest met 10-350 personen

Bedrijfsfeest locatie BredaHet decor van uw jubileumfeest of bedrijfsfeest in Breda (Brabant) is ons luxe landhuis uit 1511. De sfeer is historisch; de inrichting eigentijds. De salons verschillen in stijl en grootte.

De begane grond (4 salons) heeft een capaciteit van 175 personen. Net als de 1e etage met zijn 4 salons. Huurt u het hele landhuis af? Dan kunt u dus rustig tot 350 gasten uitnodigen.


Luxe catering van uw bedrijfsfeest in Noord-Brabant

Wilt u de gasten tijdens uw bedrijfsfeest in Noord-Brabant bittergarnituren, koude en warme, luxe hapjes en amuses serveren? Of hen later op de avond een Walking Dinner aanbieden? Het voormalige koetshuis herbergt nu het moderne Wolfslaar Restaurant. Onze chef-kok Maarten Camps en zijn brigade werken hier met biologische, streek- en seizoensgebonden producten. Met passie en plezier. Laat u tijdens uw bedrijfsfeest culinair door ons verrassen.

Parkeren en overnachten 

Ons unieke landgoed ligt in Breda, Brabant. Midden in het groen en vlak bij de A16, A27 en A58. Vanaf de snelweg rijdt u in 10 minuten ons parkeerterrein op. Parkeren is gratis. Wilt u in Breda overnachten? Wij reserveren graag een kamer voor u. Daarbij zorgen we ervoor dat u bij uw hotel wordt opgehaald en na het bedrijfsfeest naar uw hotel wordt teruggebracht.

Bel ons voor uw bedrijfsfeest in Breda!

Bel 076 - 560 80 00 en kom snel langs om uw bedrijfsfeest in Breda, Noord-Brabant te bespreken. We laten u graag ons land- en koetshuis zien.