Brainstorm Breda

U brainstormt in Breda natuurlijk het beste op Landgoed Wolfslaar!

Brainstorm in Breda op unieke locatie

Brainstorm BredaVoor een brainstorm in Breda (Brabant) is Landgoed Wolfslaar een echte toplocatie. Dat komt vooral door de ruimte: binnen in het luxe landhuis en buiten op het unieke landgoed.

  • inspirerende, bosrijke omgeving;
  • brainstorm in grote, hoge salons;
  • weids tuinzicht vanuit elke salon;
  • rust en ruimte voor wandelingen;
  • binnen en buiten brainstormen;
  • voor groepen van 2-85 personen. 

Hebben de brainstormdeelnemers volop ruimte? Dan stellen hun hersenen zich tijdens de brainstorm gemakkelijker op creativiteit in. Onderzoek toont aan dat ruimte, vrijheid en openheid prikkelen tot nieuwe ideeën, slimme oplossingen en creatieve vondsten.

“Gisterenavond hebben wij een hele inspirerende brainstormsessie gehad. Dit mede door de prachtige locatie en jullie perfecte organisatie en verzorging. Wie weet tot een volgende keer!“ L. Rommers • Rode Kruis Nederland

Voorwaarden voor een goede brainstormsessie in Noord-Brabant

Brainstormsessie Noord-BrabantEen goede brainstormsessie kent een inspiratie- en focusdeel. Het 1e deel vergt een grote ruimte; het 2e deel één of meerdere kleinere ruimtes die de concentratie stimuleren.

U kunt kiezen uit 8 grote en kleinere salons die wij naar wens voor u inrichten. Qua opstelling, presentatiematerialen en schrijfbenodigdheden.

Zo beginnen de ideeën als vanzelf te stromen.

Culinaire catering voedt brainstormen

Het uiterste uit brainstormen halen? Chef-kok Maarten Camps van ons Wolfslaar Restaurant maakt heerlijke ontbijtjes, lunches en powershots die het brainstormen voeden. Zo bevordert tyrosinerijk voedsel, zoals soja, bananen en amandelen, out of the box denken. Volgens creatieve geest Steve Jobs dankte hij zijn succes o.a. aan op fruit gebaseerde diëten. 

Na brainstormsessie in Noord-Brabant gezellig borrelen of dineren

Een toost uitbrengen op een goede brainstorm? Kies voor een borrel in de Vestibule of een sfeervolle salon. Met bier, wijn, frisdrank, verse jus of water in uw hand praat u gezellig na en geniet u van onze lekkermakertjes: verse noten, Toscaanse olijven en roomboterstengels uit eigen oven. Verder zijn er diverse diner opties zoals een uitgebreid à la carte diner, een informele Walking Dinner of een Early Dinner, zodat u op tijd kunt vertrekken. 

Goed bereikbare brainstormlocatie in Breda

Wolfslaar is een prima brainstormlocatie door de rustige ligging in een bosrijke omgeving. De locatie is vanaf de A16, A27 en A58 in circa 10 minuten te bereiken. U kunt uw auto gratis op ons terrein parkeren. Hier vindt u ook 2 elektrische oplaadpunten.

Meer informatie over brainstormen bij Wolfslaar?

Bel 076 - 560 80 00 of kom langs om onze brainstormlocatie of heidag locatie in Breda te bekijken. Een inspirerende omgeving als Landgoed Wolfslaar verhoogt het succes van uw brainstormsessie.VERWANTE LINKS

Vergaderlocatie Breda | Vergaderruimte Breda | Vergaderzaal Breda