Jubileumfeest Breda

Voor een uniek jubileumfeest in Breda kiest u natuurlijk Wolfslaar!

Jubileumfeest in Breda op toplocatie

Jubileumfeest BredaUw jubileumfeest in Breda (Noord-Brabant) komt in zicht. 12½, 25 of 50 jaar? Elk jubileum is een uniek moment in een carrière of in het bestaan van een organisatie. En een prima reden voor een feestje!

Een jubileumfeest vraagt om een bijzondere locatie. Zo´n plek waar jubilaris en collega´s zich speciaal, gewaardeerd en ontspannen voelen. Dat is nu precies het gevoel dat jubileumfeest locatie Wolfslaar uw gasten tijdens hun jubileumfeest in Breda geeft. 

Waarom kiezen voor deze jubileumfeest locatie in Noord-Brabant?

 • unieke jubileumfeest locatie in Noord-Brabant;
 • luxe landhuis met 8 sfeervolle salons;
 • topverzorging door Wolfslaar Restaurant;
 • gratis parkeren (> 200 parkeerplaatsen);
 • 2 oplaadpunten voor elektrische auto´s;
 • snel te bereiken vanaf A16, A27 en A58;
 • perfecte begeleiding van uw jubileumfeest. 

“Voor onze lustrumviering gekozen voor Wolfslaar. Zeer mooie locatie. Ontvangst in stijl. Zeer goede begeleiding. Hoogwaardige bereidingen van gerechten met perfect aansluitende wijnen.” Mark Snoeren • Kiwanis Club Dordrecht

Jubileumfeest in Breda: 6 ideeën

Een jubileumfeest in Breda, Brabant is een reis terug in de tijd. Mooie, interessante, ingrijpende verhalen en herinneringen horen erbij. Net als sketches, speeches en anekdotes. Heerlijk eten en drinken. Muziek en vermaak. Hiermee doet u uw jubilaris en medewerkers zeker een plezier:

 1. besloten diner in een prachtige salon;
 2. gezellige borrel met heerlijke hapjes; 
 3. zakelijke receptie voor externe relaties;
 4. een knallend jubileumfeest met een DJ;
 5. trendy Walking Dinner met livemuziek;
 6. culinaire workshop of heerlijke proeverij. 

Wilt u tips voor teambuilding, een goede artiest of live band? Heeft u een spreekstoel of podium nodig? Hebben de sprekers geluidsversterking nodig voor een betere verstaanbaarheid? Wilt u audiovisuele apparatuur om foto´s, video´s of presentaties te tonen? Vindt u het prettig als er technische assistentie aanwezig is? Wij regelen het met veel plezier voor u.

Welke unieke jubileumfeest locatie kiest u?

Jubileumfeest locatie BredaOnze unieke jubileumfeest locatie in Breda, Brabant biedt meerdere feestlocaties op één landgoed. Ons landhuis biedt 8 sfeervolle feestsalons. In het oude koetshuis is Wolfslaar Restaurant gevestigd, het enige met 1 Michelinster bekroonde restaurant in Breda.

Ook het mooie terras met uitzicht op het landgoed of een tentoverkapping in de tuin zijn fijne plekken om uw jubileum, personeelsfeest, bedrijfsfeest of personeelsuitje te vieren.


Leg uw jubileumfeest in Breda direct vast!

De datum voor het jubileumfeest in Breda is natuurlijk al bekend. Leg deze snel vast, zodat u geen risico loopt dat onze unieke jubileumfeest locatie in Noord-Brabant al geserveerd is.

Bel 076 - 560 80 00 of mail ons. Ook voor uw teamuitje, bedrijfsjubileum en bedrijfsuitje in Breda.