Netwerkbijeenkomst Breda

Netwerkbijeenkomst in Breda organiseren? Natuurlijk bij Wolfslaar!

Netwerkbijeenkomst in Breda op toplocatie

Netwerkbijeenkomst BredaEen netwerkbijeenkomst in Breda met diverse workshops en een borrel na afloop? Een maandelijkse netwerkbijeenkomst in de avonduren voor ondernemers? Of een tweewekelijkse netwerklunch voor een regionaal directeurennetwerk?

In ons luxe, sfeervolle landhuis aan de zuidrand van Breda voelen netwerkers en netwerkclubs zich thuis. U kunt hier kennismaken, kennis delen en initiatieven ontplooien. In een ontspannen sfeer. In alle rust.

"Wat heerlijk om goede commentaren van onze gasten te krijgen. De keuken excellent, de omgeving perfect en de twee gastheren en hun team uiterst correct, geduldig en altijd bereid om te helpen.“ Gerline Houbrechts • Selligent

Voordelen van onze netwerkbijeenkomst locatie:

  • rustig gelegen netwerkbijeenkomst locatie in Noord-Brabant;
  • mooie, plenaire en kleinere netwerkruimtes;
  • goede bereikbaarheid vanaf A16, A27, A58;
  • eigen parkeerterrein met 200 gratis plaatsen;
  • met 2 oplaadpunten voor uw elektrische auto. 

De ligging en faciliteiten maken onze inspirerende locatie net zo geschikt als vergaderlocatie Breda en congreslocatie Breda. Wij hebben volgens onze klanten de mooiste vergaderruimtes van Breda. Ook is dit een prima locatie voor een symposium, een seminar of conferentie in Breda. Kortom, voor elke vorm van vergaderen zit u bij Landgoed Wolfslaar goed.

Netwerkbijeenkomst in Noord-Brabant met workshops

Netwerkbijeenkomst locatie BredaBent u van plan uw netwerkbijeenkomst uit te breiden met enkele interessante culinaire workshops?

Het landhuis telt in totaal 8 salons: van grote, plenaire salons tot kleinere subsalons.Onze Grote Salon is ruim genoeg voor maximaal 80 deelnemers.

De netwerk- en workshopsalons hebben stuk voor stuk tuinzicht, een beamer, flipover en wifi, en comfortabel meubilair.  

Netwerkbijeenkomst locatie Noord-Brabant met een borrel

Kiest u een netwerkbijeenkomst in de vorm van een netwerkborrel? Wij verzorgen graag:

  • netwerklocatie met sfeer en karakter;
  • drankjes van het Hollands assortiment;
  • schaaltjes boordevol lekkermakertjes;
  • hapjesarrangementen (met dipsauzen). 

Netwerkbijeenkomst met lunch of diner

Tijdens een netwerklunch of -diner combineert u nuttig met aangenaam. Chef-kok Maarten Camps en zijn keukenbrigade bereiden smaakvolle lunches en diners met duurzame ingrediënten. Uit eigen moestuin en van lokale boerderijen. Wilt u graag in besloten kring lunchen of dineren? Dan reserveren wij voor u de Salon Privé in ons met 1 Michelinster bekroonde Wolfslaar Restaurant. Of een prachtige dinersalon in het landhuis.

Bel en vraag een offerte op maat aan!

Bel 076 - 560 80 00 of mail ons voor een offerte voor uw netwerkbijeenkomst in Noord-Brabant, productpresentatie in Breda of zakelijke receptie in Breda. Wilt u langskomen om de locatie te bekijken en de sfeer te proeven? U bent van harte welkom.

 

VERWANTE LINKS

Vergaderlocatie Breda | Vergaderruimte Breda | Vergaderzaal Breda