Personeelsfeest Breda

Een top personeelsfeest in Breda viert u natuurlijk bij Wolfslaar!

Uniek personeelsfeest in Breda

Personeelsfeest BredaTijd voor een personeelsfeest in Breda, Noord-Brabant, tijd voor gezellig samenzijn! Wilt u een personeelsuitje puur voor het goede gevoel? Of heeft uw personeelsfeest in Breda ook een doel?

Wij vertalen uw plannen naar een personeelsfeest op maat. Op een luxe, sfeervolle locatie, met eten en drinken van topklasse, en muziek of entertainment naar wens. Aan dit personeelsfeest in Breda blijven uw collega’s met een brede lach terugdenken.

“We hebben een superleuke middag en avond gehad op Landgoed Wolfslaar. Een mooie locatie, goede service en overheerlijk gegeten. Dank voor alle goede zorgen.” Ariëtte van ’t Veld-Trouw • Unilever

Hoe ziet úw personeelsfeest in Noord-Brabant eruit?

 • personeelsfeest in Noord-Brabant inclusief livemuziek;
 • gezellige borrel met DJ en tophapjes;
 • teambuilding en een Walking Dinner;
 • feest aan tafel: trendy deelgerechtjes;
 • kookworkshop met zelfgemaakt diner;
 • een smakelijke workshop of proeverij.

Wanneer u uw personeelsfeest in Noord-Brabant bij Wolfslaar organiseert, dan kunt u één van deze ideeën kiezen of u kunt twee of meer ideeën combineren tot een personeelsfeest dat het beste bij uw collega’s past. Klein of groots. Binnen of buiten. Culinair of swingend. 

Heeft u een jubileum of bedrijfsjubileum in Breda te vieren? Tijd voor uw afdelingsuitje? U kunt kiezen voor een personeelsfeest in Breda op basis van nacalculatie of voor een van onze arrangementen:

Personeelsfeest in Breda: borrelarrangement Wolfslaar

Personeelsfeest locatie BredaTijdens uw personeelsfeest in Breda (Brabant) genieten uw collega’s 1,5 uur van een onbeperkt aantal hapjes en drankjes voor een vast bedrag per persoon. Langer borrelen? U kunt per half uur verlengen. Bel snel 076 - 560 80 00 voor de arrangementsprijs. Ons borrelarrangement bestaat uit:

 • schaaltjes lekkermakertjes op statafels;
 • warme, hemelse hapjes (met dipsauzen);
 • drankjes van het Hollands assortiment. 

Feestarrangement Wolfslaar

Gedurende uw 4 uur durende personeelsfeest in Breda, Brabant serveren wij u een onbeperkt aantal drankjes en hapjes. Verlengen? U feest voor een extra bedrag per persoon per half uur gezellig nog even door. Benieuwd naar de arrangementskosten? Bel 076 - 560 80 00. Dit is ons feestarrangement:

 • schaaltjes lekkermakertjes op statafels;
 • warme, hemelse hapjes (met dipsauzen);
 • drankjes van het Hollands assortiment.

Het borrelarrangement en feestarrangement zijn naar wens uit te breiden met amuses, koud geserveerde hapjes en drankjes van het internationaal assortiment. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een personeelsfeest op basis van nacalculatie.

Makkelijk te bereiken, gratis parkeren

Onze luxe personeelsfeestlocatie ligt midden in het groen, en toch dicht bij het centrum van Breda en de snelwegen A16, A27 en A58. Parkeren is gratis. Ook met de fiets zijn wij prima te bereiken. Denkt u erover om te blijven overnachten? Wij regelen graag een hotelkamer in de buurt en zorgen voor taxivervoer van uw hotel naar het feest en terug. 

Bel snel over uw personeelsfeest in Breda!

Wilt u graag brainstormen over de invulling van uw personeelsfeest in Breda (Brabant), bedrijfsuitje in Breda, teamuitje of jubileumfeest? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons.