Vergaderruimte Breda

Een vergaderruimte reserveert u natuurlijk bij Wolfslaar!

Vergaderruimte Breda op toplocatie

Vergaderruimte Breda

Vergaderruimte Breda? Er zijn er maar weinig die zoveel stijlvolle ruimtes bieden als Landgoed Wolfslaar in Noord-Brabant. En die van uw vergadering zo’n inspirerende bijeenkomst maken. U vindt hier een sfeervol landhuis met luxe vergaderruimte in het groen. Wat uw vergaderruimte uniek maakt, is de mix van toen en nu. Op deze historische plek, met alle moderne faciliteiten bij de hand, is het prima vergaderen. 

Pluspunten van de Wolfslaar vergaderruimte

  • vergaderruimte Breda in bosrijke omgeving;
  • unieke vergadersalons met alle faciliteiten;
  • culinaire topverzorging voor extra scherpte;
  • parkeerterrein met circa 200 gratis plaatsen;
  • 2 eigen oplaadpalen voor elektrische auto´s. 

“Ons 3e bezoek aan Wolfslaar. Uitstekend verzorgd. Goede ruimte. Door het mooie weer straalde de locatie in volle glorie. Een perfecte lunch: op tijd en zonder onnodige onderbrekingen door de bediening.” Anke Hamerslag • Bacardi

Ruim 3000 organisaties gingen u sinds 2000 voor en kozen Landgoed Wolfslaar!

Lees meer reviews >>

Klanten vertellen over hun ervaring met Wolfslaar

Youtube fragment

Wilt u de sfeer van Landgoed Wolfslaar proeven? Bekijk onze bedrijfsvideo of blader door ons fotoalbum. Benieuwd naar de vergaderzalen? Volg de virtuele tour door onze salons.

Welke van onze vergaderruimtes in Breda kiest u?

Vergaderruimtes BredaLandgoed Wolfslaar heeft volgens onze gasten de mooie vergaderruimtes van Breda (Noord-Brabant). Welke kiest u? De luxe vergaderruimte Breda met uitzicht op de vijver? De kleinere ruimte met loungesfeer en comfortabele fauteuils? De salon met Marcel Wanders-stoelen?

De historische tuinsalon met de mooie, oude open haard? Het voormalige woonvertrek van de barones met een vloer nog mooier dan die in Versailles?

Onze 8 vergaderruimtes in Breda, die wij salons noemen, hebben elk een eigen sfeer en zijn inclusief: 

  • plezierig daglicht en tuinzicht;
  • klassieke of moderne inrichting;
  • wifi, beamer en projectiescherm;
  • flipover, schrijfblok en potlood. 

Vergaderruimte Breda met of zonder verzorging

Misschien heeft u alleen een ruimte nodig. Misschien wilt u ook ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. Iedere vorm van culinaire verzorging is mogelijk. Het team van Wolfslaar bereidt de heerlijkste hapjes, tussendoortjes, gerechtjes en menu’s. Met ingrediënten uit onze kruiden- en moestuin. Met biologisch verbouwde producten. En met producten van boeren uit de buurt. U proeft onze Michelinster op uw bord…

Goede bereikbaarheid

Of u nu via de A16, A27 of A58 Breda binnenrijdt, u bent binnen 10 minuten bij Landgoed Wolfslaar. In 10 minuten van snelweg naar ongerepte natuur. Ons parkeerterrein telt 200 gratis parkeerplaatsen. U loopt vanaf hier in 2 minuten over het bospad naar het landhuis.

Bekijken of reserveren?

Een vergaderruimte Breda (Noord-Brabant) op Landgoed Wolfslaar reserveren? Bel 076 - 560 80 00, mail ons of vraag online een offerte aan. Vertel ons de vergaderdatum, het aantal personen en uw wensen en wij maken een mooi voorstel voor u. Wilt u de vergaderruimtes liever eerst online bekijken? Doe de virtuele tour of kom bij ons langs. U bent van harte welkom!VERWANTE LINKS

Vergaderlocatie Breda | Vergaderruimte Breda | Vergaderzaal Breda