Vergaderzaal Breda

Unieke vergaderzaal in Breda boeken? Natuurlijk bij Wolfslaar!

Vergaderzaal Breda vinden? Check!

Vergaderzaal Breda

U kunt ‘vergaderzaal Breda’ op uw to-dolijst wel afvinken. U vindt hier 8 sfeervolle, klas- siek-moderne vergaderzalen, verspreid over de begane grond, 1e en 2e etage. Welke wordt het? De kleinere salon met loungesfeer? De historische Tuinsalon met mooie, oude haard? De Bordessalon met zicht op de vijver? Kijkend naar het doel van uw vergadering en de grootte van uw groep helpen wij u kiezen.

"Wat een warm welkom! Wij hebben de hele dag vergaderd op dit prachtige landgoed. De vergaderfaciliteiten waren uitmuntend. Tijdens lunchtijd zijn we verwend met een heerlijke lunch en het diner in het Koets- huis was een prachtige afsluiting." 
Reninca van der Linden | Expertum

Ruim 3000 organisaties gingen u sinds 2000 voor en kozen voor Landgoed Wolfslaar!

Lees reviews van onze klanten >>

Vergaderzalen met iets extra's

Onze vergaderzalen hebben alles wat u in een vergaderzaal zoekt. Daarbij vindt u hier iets unieks. Dat we goed bereikbaar zijn en gratis parkeergelegenheid bieden vinden wij normaal. Net als dat onze vergaderzalen mooi, comfortabel en modern uitgerust zijn. Maar het is onze bosrijke ligging, grote gastvrijheid en culinaire verwennerij die het afmaken. Die van uw meeting een topbijeenkomst maken.

Bekijk onze vergaderzalen

Klanten vertellen over hun ervaring met Wolfslaar

Youtube fragment

Wilt u de sfeer van Landgoed Wolfslaar proeven? Bekijk onze bedrijfsvideo of blader door ons fotoalbum. Benieuwd naar de vergaderzalen? Volg de virtuele tour door onze salons.

 Bijzondere vergaderzalen in Noord-Brabant

Uit de vele vergaderzalen in Noord-Brabant kozen sinds 2000 ruim 3000 organisaties voor Landgoed Wolfslaar. Zij brachten hier enkele rustige, effectieve heidagen door. Stippelden een nieuwe koers uit. Of kwamen voor een meeting en businesslunch met klanten. Terwijl zij voor de uitnodigingen en agenda zorgden, regelden wij de rest tot in de kleinste details.

Vergaderzalen met topservice

De vergaderzalen op ons landgoed bieden een complete vergaderervaring voor gezelschappen van 2 tot circa 85 personen. Technisch, organisatorisch en culinair: alles klopt. Reserveert u een van onze sfeervolle vergaderzalen? Dan kunt u rekenen op o.a.:

  • een inspirerend uitzicht op het groen
  • grote raampartijen, prettige lichtinval
  • gratis, draadloze internetverbinding
  • flipover, beamer en projectiescherm
  • ijswater, vers fruit, zoete lekkernijen
  • begeleiding door gastvrouw of -heer

U kunt uw vergadering uitbreiden met een lunch of diner in het landhuis of in het met een Michelinster bekroonde Wolfslaar Restaurant. Wilt u bloemen of naamkaartjes op tafel? Blijft u graag dichtbij overnachten of heeft u een taxi nodig? Wij regelen het met plezier.

Vergaderzalen Breda

Ligging vergaderzalen Noord-Brabant

Kiest u voor een vergaderzaal in Noord-Brabant? U bent bij ons van harte welkom U vindt ons landgoed in het zuiden van Breda, op slechts 10 minuten afstand van de snelwegen A16, A27 en A59. Ons parkeerterrein biedt 200 gratis parkeerplekken en 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Een vergaderzaal boeken of bekijken?

Een vergaderzaal op Landgoed Wolfslaar reserveren? Bel 076 - 560 80 00, mail ons of vraag online een offerte aan. Wilt u de vergaderzalen liever eerst bekijken? Doe de virtuele tour of kom bij ons langs. U bent van harte welkom!VERWANTE LINKS

Vergaderlocatie Breda | Vergaderruimte Breda | Vergaderzaal Breda