Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom. Mollom is een service die ervoor zorgt dat spam-inzendingen via dit formulier voorkomen worden.

Kook- en Wijnworkshop 16 sept 2017

"Op zaterdag 16 sept was het dan zover, mijn verjaardagscadeau. Wat een leuke en leerzame dag was dit. Eerst de wandeling met uitleg over de kruiden. Daarna gezellig de keuken in waar voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen is en per groepje een gang wordt bereid. Hierna volgde het wijnproeven :-). Met z'n alle de kelder in om wijn te proeven; wat kan het leven mooi zijn. Aansluitend de lunch, welke uiteraard geweldig smaakte, tenslotte door ons zelf bereid he ;). Ik kan iedereen dit aanraden wat een topdag!"

Vincent van den Steenhoven

Een echte aanrader!!!

"Afgelopen zaterdag de workshop 'lentekriebels' gedaan! Gezellige ontvangst op het Landgoed, leerzame wandeling met uitleg over eetbare planten en bloemen; daarna zelf kokkerellen onder supervisie van de gepassioneerde chefkok Ton en genoten van alle wijnen en de lunch! Echt een aanrader! Wat een mooie, gezellige locatie!!"

Els Nolten

Complimenten!!

"We hebben het met z’n allen heel erg gezellig gehad bij jullie en veel gelachen. Kortom, echt super genoten. Het is ook superleuk om, op een geheel andere manier dan dat je normaal doet, met elkaar samen te werken tijdens zo’n kookworkshop. De wijnproeverij werd ook op een hele leuke manier gedaan en was ook leerzaam. Niet dat iedereen nou zo’n enorme wijndrinker is, maar het is toch zeker lekker, gezellig, sfeervol en je steekt er nog wat van op ook."

Karin Velding
PowerCem Technologies B.V.

Lees verder

Herstkookworkshop

"Het was een inspirerende workshop! Deze bestond uit 3 gedeeltes: koken, een wijnclinic en natuurlijk het nuttigen van de lunch. De kookworkshop werd gegeven door de Meesterchef van Wolfslaar de heer Ton Pinxten. Leuk om zo op een hele andere manier bezig te zijn met voeding. Bijzondere recepten en technieken, aparte ingrediënten, proeven, het op smaak brengen, we waren er maar wat druk mee. De groep bestond uit 14 personen , maar binnen de hectiek van een keuken bestaat al snel een gemeenschappelijk doel en streven nl. een zo goed mogelijk gerecht op tafel brengen."

Marion de Bont

Lees verder

Genoten van de workshop

"Op 22 april jongstleden hebben wij met een gezelschap van 15 personen een kookworkshop gedaan. Allereerst complimenten voor Natasja de Jonge. Met haar hebben we bedacht hoe we de dag het beste vorm konden geven en zij was ook degene die ons ontving op de dag zelf. Ze heeft ons van begin tot eind begeleid en gezorgd dat het ons aan niets ontbrak. Buiten hebben we aan statafels eerst twee rondjes drank gedaan alvorens Ton en Mieke ons meenamen naar de keuken."

Jaap Mulders
UWV Werkbedrijf

Lees artikel

ons bezoek.

"wij zijn op 12 juli bij jullie komen eten het meesterkok menu Maarten Camps. (10) gangen wat zijn we verwend en wat was het lekker.We werden ook heel goed bediend het was voor ons een geweldige avond we hebben genoten. Wij danken het gehele team voor deze avond JULLIE WAREN SUPER."

Nettie van der Zwan

Cliënten koken en wijnproeverij

"Onlangs hebben we met 9 personen een kookworkshop met wijnproeverij gevolgd bij jullie. Het was een hele leuke bijeenkomst, smakelijk gekookt en daarna ook gezamenlijk opgegeten . De wijnproeverij werd met veel enthousiasme en kennis gegeven, een leuk begin van een zeer geslaagde avond. Mijn gasten en ik hebben genoten en ik ga het zeker vaker doen met cliënten!"

Maaike Schrauwen
Bank ten Cate & Cie

Fabulous Team Outing Iver Ships

"Op 3 November 2016 hebben wij een een team uitje gehad bij Landgoed Wolfslaar en zelfs na het weekend wordt er volop met lof gesproken over Landgoed Wolfslaar! Het was een fantastische dag met professionele personeel. Het eten was super lekker, de workshops waren uitstekend verzorgd en we zijn met z'n allen verwend. Zelfs voor onze Engels sprekende collega's had Landgoed Wolfslaar de dag ontzettend goed geregeld. Complimenten voor de Sales en Marketing afdeling, Natasja de Jonge, voor het organiseren van ons teamuitje."

Iver Ships

Lees artikel

Gastvrij onthaal op Wolfslaar.

"Afgelopen zaterdag een herfst kookworkshop én wijnproeverij meegemaakt. Gastvrij ontvangen door Ton zelf en kennis gemaakt met de groep. Na een kopje koffie de keuken in waar we onder leiding van Ton en Jos heerlijke gerechten maakten. In een geweldige ambiance daarna genoten van verschillende wijnen die ons door een jonge en deskundige sommelier werden ingeschonken. Daarna in gemoedelijke sfeer de lunch gebruikt met de groep. Wat een heerlijke invulling van mijn zaterdag! Het was een cadeau van mijn familie vanwege 40 jarig dienstverband bij de politie. Goede keuze geweest van hen!"

Corrie Wit
Particulier

Lees verder

Kookworkshop Pasen

"Op 19 maart was de workshop "Pasen op het Landgoed". Dit was voor ons de eerste keer dat we aan een echte kookworkshop meededen. Bij binnenkomst een lekker kopje koffie en daarna onder leiding van het "kruidenvrouwtje" Olga Kroes een wandeling over het landgoed. Zij vertelde van alles over eetbare wilde planten/bloemen. Dit was zeer leerzaam en heb dit inmiddels thuis ook al in de praktijk gebracht. Daarna de keuken in o.l.v.Ton Pinxten en hebben we een heerlijke 3 gangen lunch gekookt. Het thema was Israël/Midden-Oosten. Een zeer verrassend thema met heerlijk gekruide gerechten."

Rudy Mateeuwsen

Lees verder