Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt u gesteld om geautomatiseerde spam-inzendingen te vermijden.

Stressvrije Kerst (worshop)

"De stressvrije kerst workshop was een leerzame workshop op een unieke locatie in Breda, waar eerlijke en heerlijke producten gebruikt worden om de passie voor eten en koken over te brengen. De hartstocht voor het vak (en andere nuttige weetjes) wordt door de eigenaar en zijn team vol overgave gebracht. Al met al vond ik het een fijne ervaring, waarbij een stressvrije kerst is verzekerd!."

Kirsten

Stressvrije kerst workshop

"We hebben een fijne dag gehad tijdens deze kookworkshop en wijnproeverij. Zowel de kookworkshop als de wijnproeverij waren leuk en leerzaam en werden vakkundig begeleid door het team van de Wolfslaar. Aan het einde van de dag heerlijk geluncht met de gerechten die we gemaakt hadden. Veel nuttige tips en weetjes meegekregen van Ton Pinxten die de tijd nam om zijn gasten te vertellen over de beste producten en de lekkerste wijnen. Erg leuk, een aanrader!"

Annelies
Koetsenruijter

Culinair genieten

"Vandaag, 8 december, een culinaire workshop gevolgd met als titel een stress vrije kerst. Koken met (h)eerlijke producten in een gezellige ambiance en dat alles onder leiding van meester chef Ton Pinxten. Koken is dan niet moeilijk en met de tips staat er zeker een stress vrije kerst voor de deur. Een zorgvuldig opgebouwde wijnproeverij (waarbij ook aandacht is besteed aan alcoholvrije cocktails voor de niet wijn liefhebber) wat uiteindelijk heeft geresulteert in een heerlijke wijn-spijs combinatie. Een super mooie dag beleefd voor mijn vaders verjaardag! Hartelijk dank voor alle goede zorgen!"

Marloes Verbeek

Helemaal goed

"Op zaterdag 17 november een prachtige workshop koken en wijn gevolgd. In een fijne groep werden veel zaken op een leerzame manier gebracht. Hoe smaakvol kun je werken met gewone natuurproducten! En als je er dan vervolgens zelf van mag smullen is je dag helemaal goed! Chapeau!"

Karel van Boven

Kookworkshop STAR.

"Samen met collega's een leuke, leerzame en gezellige kookworkshop gehad. Het eten was heerlijk! Goede service."

Joëlle Israël
STAR.

Kerst workshop - stressvrije kerst

"Een super gezellige en leerzame ochtend en middag! We mochten allemaal ons eigen dingetje koken terwijl er ookgenoeg tijd was om te kijken hoe en wat anderen maakten. De eigenaar is vol passie over wat hij doet en zijn personeel ook!"

Jitske van der Sluis

Culinaire kook en wijn workshop “Een stressvrije kerst”

"Een supergezellige kookworkshop gehad in een ontspannen sfeer. Mooie producten, liefde voor het vak, gedreven mensen en mooie verhalen over het restaurant, het menu, de beste producten, tips en trucs tijdens het koken door mensen met passie voor hun vak. Ook de wijnproeverij was bijzonder met dank aan Kayleigh."

Suzanne

Leuk en leerzaam!

"Met een leuke leergierige groep op 17/11 heerlijke gerechten bereid van mooie producten passend bij het seizoen. Tijdens de bereiding veel uitleg en tips van Ton Pinxten en pattisier Jos. Daarna een leerzame wijnworkshop van de sommeliers over wijn-spijscombinaties. Waarin juist ook aandacht was voor minder bekende wijngebieden. Als afsluiting krijg je het eten geserveerd dat de groep zelf heeft bereid daarbij mag je 'je eigen gang' afmaken en toelichten aan de groep. Een leuke en leerzame zaterdag, voor herhaling vatbaar, werd zeer gewaardeerd als verjaardagscadeau."

Kirsten van Vuuren

Workshop

"Een zeer geslaagde kook- en wijnworkshop gevolgd. Een geweldige beleving op een prachtige locatie"

Anne Schoonrok
Rabobank Drechtsteden

KOOKWORKSHOP STAR.

"Samen met het team hebben wij van een heerlijke, gezellige en leerzame kookworkshop mogen genieten op een fantastische locatie. De chef en zijn team hebben ons een mooie avond bezorgd, echt een aanrader!"

Mariëtte Aertssen
STAR.