Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt u gesteld om geautomatiseerde spam-inzendingen te vermijden.

Kook- en Wijnworkshop

"Afgelopen zaterdag 11 mei 2019 deel genomen aan de Kook- en Wijnworkshop. Na een zeer leerzame wandeling door de kruidentuin en park aan de gang gegaan in de keuken en vervolgens de schatkamer met wijn bezocht. Vervolgens al de heerlijk bereide gerechten mogen proeven in een geweldige omgeving. Erg genoten van deze dag"

Peter Ros

Kerstworkshop

"Als een droom werkelijkheid word"

Arenda de vos

Stressvrije Kerst (worshop)

"De stressvrije kerst workshop was een leerzame workshop op een unieke locatie in Breda, waar eerlijke en heerlijke producten gebruikt worden om de passie voor eten en koken over te brengen. De hartstocht voor het vak (en andere nuttige weetjes) wordt door de eigenaar en zijn team vol overgave gebracht. Al met al vond ik het een fijne ervaring, waarbij een stressvrije kerst is verzekerd!."

Kirsten

Stressvrije kerst workshop

"We hebben een fijne dag gehad tijdens deze kookworkshop en wijnproeverij. Zowel de kookworkshop als de wijnproeverij waren leuk en leerzaam en werden vakkundig begeleid door het team van de Wolfslaar. Aan het einde van de dag heerlijk geluncht met de gerechten die we gemaakt hadden. Veel nuttige tips en weetjes meegekregen van Ton Pinxten die de tijd nam om zijn gasten te vertellen over de beste producten en de lekkerste wijnen. Erg leuk, een aanrader!"

Annelies
Koetsenruijter

Culinair genieten

"Vandaag, 8 december, een culinaire workshop gevolgd met als titel een stress vrije kerst. Koken met (h)eerlijke producten in een gezellige ambiance en dat alles onder leiding van meester chef Ton Pinxten. Koken is dan niet moeilijk en met de tips staat er zeker een stress vrije kerst voor de deur. Een zorgvuldig opgebouwde wijnproeverij (waarbij ook aandacht is besteed aan alcoholvrije cocktails voor de niet wijn liefhebber) wat uiteindelijk heeft geresulteert in een heerlijke wijn-spijs combinatie. Een super mooie dag beleefd voor mijn vaders verjaardag! Hartelijk dank voor alle goede zorgen!"

Marloes Verbeek

Dhr.

"Afgelopen weekend (30-03-19) hebben wij mee mogen doen aan de lente editie van de kook-workshop. Als liefhebbers van eten maar onervaren koks was het even afwachten hoe behapbaar de cursus zou zijn. Echter bleek al snel dat de cursus voor alle niveaus goed te volgen viel dankzij de hulp van de recepten, koks en opsplitsing van de mensen over de gerechten. Dit laatste had als enige nadeel dat je maar bij één gang daadwerkelijk betrokken was maar dankzij de uitleg vooraf en het naslagwerk (de recepten) achteraf moet het allemaal goed te reproduceren zijn thuis."

Niels

Lees verder

Hele goede workshop en heerlijk eten

"Leuke workshop gehad en vervolgens heerlijk gegeten!"

Marlieke Kurpershoek
A.A.S. Schadeherstel

Kerst workshop - stressvrije kerst

"Een super gezellige en leerzame ochtend en middag! We mochten allemaal ons eigen dingetje koken terwijl er ookgenoeg tijd was om te kijken hoe en wat anderen maakten. De eigenaar is vol passie over wat hij doet en zijn personeel ook!"

Jitske van der Sluis

Culinaire kook en wijn workshop “Een stressvrije kerst”

"Een supergezellige kookworkshop gehad in een ontspannen sfeer. Mooie producten, liefde voor het vak, gedreven mensen en mooie verhalen over het restaurant, het menu, de beste producten, tips en trucs tijdens het koken door mensen met passie voor hun vak. Ook de wijnproeverij was bijzonder met dank aan Kayleigh."

Suzanne

Leuk en leerzaam!

"Met een leuke leergierige groep op 17/11 heerlijke gerechten bereid van mooie producten passend bij het seizoen. Tijdens de bereiding veel uitleg en tips van Ton Pinxten en pattisier Jos. Daarna een leerzame wijnworkshop van de sommeliers over wijn-spijscombinaties. Waarin juist ook aandacht was voor minder bekende wijngebieden. Als afsluiting krijg je het eten geserveerd dat de groep zelf heeft bereid daarbij mag je 'je eigen gang' afmaken en toelichten aan de groep. Een leuke en leerzame zaterdag, voor herhaling vatbaar, werd zeer gewaardeerd als verjaardagscadeau."

Kirsten van Vuuren