Wijnproeverij Breda

Een smaakvolle wijnproeverij in Breda? Natuurlijk bij Wolfslaar!

Wijnproeverij in Breda: proef, beleef, geniet!

Wijnproeverij BredaEen wijnproeverij in Breda (Brabant) is proeven, beleven en genieten. Met familie, vrienden, collega’s of zakelijke relaties.

In de sfeervolle wijnkelder van ons luxe landhuis op ons bosrijke landgoed proeft u de mooiste wijnen. U ontdekt de techniek van het wijn proeven. U ervaart vele wijngeuren en -kleuren. U leert hoe wijn gemaakt wordt en krijgt tips voor heerlijke wijn-spijscombinaties.

Deze top wijnproeverij in Breda is pure verwennerij van uw smaakpapillen.

De wijnproeverij in de wijnkelder was interessant en leuk, en de daarop volgende driegangenlunch met de zelfbereide gerechten en een aantal van de geproefde wijnen heerlijk!” Mark Mulders

Wijn proeven in Breda: diverse mogelijkheden

Wilt u gezellig komen wijn proeven in Breda? U kunt kiezen uit diverse luxe wijnproeverijen:

  • wijn proeven uit specifiek(e) wijnland of -streek;
  • historische-buitenplaatsproeverij met wandeling;
  • speciale proeverij rondom uw favoriete wijnsoort;
  • een champagneproeverij of vintage-portproeverij.

Naast een wijnproeverij organiseren we voor bierliefhebbers graag een bierproeverij in Breda. Liever een alcoholvrije proeverij? Kies voor een theeproeverij of koffieproeverij in Breda.

Wijnproeverij gericht op wijnsoort of -streek

Wijn proeven BredaBij deze unieke wijnproeverij in Breda stellen wij de wijnsoort of -streek van uw keuze centraal.

Houdt uw klant van Bordeaux of Bourgogne grands crus? Bent u benieuwd naar de snel populair wordende Duitse en Oostenrijkse wijnen? Uw wensen en de bijzondere wijnen in de kelder inspireren onze sommeliers en vinologen tot een leuke, leerzame wijnproeverij. 

Tip: U kunt het wijn proeven ook combineren met een kookworkshop in Breda of kookcursus in Breda. Zo geniet u van een zelfbereid diner met daarbij bijpassende wijnen.

Buitenplaatsproeverij met natuurwandeling

Deze wandel-wijnproeverij vormt een mooie brug tussen een vergadering en het diner. U maakt een mooie wandeling van 1 uur langs de bijzondere plekjes van onze eeuwenoude buitenplaats. Daarbij stopt u uiteraard regelmatig om wijn te proeven. Bij de laatste stop wacht u een leuke verrassing. Deelname aan deze top wijnproeverij in Breda kost € 65,- per persoon.

Bruisende champagne- of portwijnproeverij

Tijdens de 1 uur durende champagneproeverij nipt en geniet u van champagne en mousserende wijn, terwijl u aan de lippen van onze sommeliers hangt. Zij weiden enthousiast uit over de verschillen in smaken, kwaliteiten en druivensoorten tussen de beroemde champagnehuizen. U kunt de bubbels ook vervangen door vintage-portwijnen. De kosten zijn € 65,- per persoon. 

Schrijf in voor onze wijnproeverij in Breda!

Wilt u wijn proeven in Breda, Brabant met een kleine of grote groep? Bestaat uw gezelschap uit wijnleken, wijnkenners of wijnliefhebbers? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons voor een wijnproeverij op maat.

U kunt u ook alleen of samen aanmelden. Jaarlijks plannen we diverse wijnproeverijen waarvoor u zich individueel kunt inschrijven. 

Een overzicht van onze wijnworkshops treft u hier aan.