Open Toptrouwlocatie Route

Onlangs verloofd en op zoek naar jullie ideale trouw- en feestlocatie? Op zondag 1 juli 2018 nemen wij deel aan de Open Toptrouwlocatie Route van 11.00 tot 16.00 uur.

Om jullie een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van een huwelijksdag op Landgoed Wolfslaar hebben wij enkele van onze partners uitgenodigd.Aanstaande bruidsparen kunnen dus op 1 juli niet alleen onze locatie bekijken, maar ook informatie verkrijgen van en over o.a.:

Jullie Ceremonie (trouwambtenaar)
Amiga(bruidsmode voor haar)
Michael & Giso (private tailoring voor hem)
The Yellow Island (bloemsierkunst)
Chiqoorij (bruidstaarten)
Fotozee (bruidsfotografie)
Exclusive Deejays (entertainment)
Bliss Hotel (boutique)
Drukkerij Frijters (huwelijkskaarten)
Patisserie Joep (bruidstaarten)

Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route bieden wij jullie een vuurpottenarrangement ter waarde van € 150,-.

Alvast inspiratie opdoen voor een sprookjesachtig huwelijk op Landgoed Wolfslaar? Vraag dan onze trouwbrochure aan.

Overig nieuws

RieslingWeeks Jullie droomhuwelijk op één locatie! Smakelijk Breda Restaurantweek Vacature: zelfstandigwerkende koks en gastvrouw/-heer LaDress boutique bij Landgoed Wolfslaar Deel uw nieuwjaarswens met Wolfslaar! Een cadeautje van Wolfslaar voor u! Kook- en wijnworkshop: 'Lentekriebels' 12 mei 2018 = VOL Wolfslaar behoort tot belangrijkste stijgers in de GaultMillau gids 2018 Kook- en wijnworkshop 'Najaar op het landgoed' - 15 september 2018 = VOL Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst"

Lees meer in het archief