3*** Koken in Brabant - Chefs on Tour Editie IV

Het borrelt en bruist in Brabant in 2018: het jaar dat Noord-Brabant European region of Gastronomy is. Daar zijn wij trots op en ook wij vieren dat mee! Breng uw smaakpapillen tot leven en kom genieten van de 4e editie van 3*** Koken in Brabant - Chefs on Tour.

Heeft u altijd al eens de beste culinaire gerechten van Brabantse hand op één avond willen proeven? Dan is dit uw kans! 3 van de 19 sterrenrestaurants in Brabant slaan de handen ineen en laten u kennismaken met de producten uit de regio.

Maarten Camps van Wolfslaar Restaurant, Carlo Chantrel van Restaurant De Zwaan en Pieter Bosters van Restaurant Mijn Keuken werken graag met ingrediënten uit de regio en producten van het seizoen. Kom genieten op één van de volgende data van dit onvergetelijke eetavontuur en de Brabantse gezelligheid!

• Woensdag 21 maart 2018 : Wolfslaar Restaurant in Breda. Reserveren via 076 560 8000 of via info@wolfslaar.com
• Woensdag 30 mei 2018 : Restaurant Mijn Keuken in Wouw. Reserveren via 0165 302 208 of via info@mijnkeuken.com
• Woensdag 4 juli 2018: Restaurant De Zwaan in Etten-Leur. Reserveren via 076 501 2696 of via info@restaurant-dezwaan.nl

Op elk van deze avonden staan de brigades van deze drie toprestaurants voor u klaar en wordt het volgende voor u verzorgd: een bruisend aperitief, een zesgangenmenu met bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie of thee met friandises tot besluit. De kosten voor deze driesterrenervaring bedragen € 150,00 per persoon. Bent u net zo enthousiast als de chefs en wilt u reserveren? Dat kan telefonisch of per e-mail bij het restaurant naar keuze.

Wij kijken uit naar uw komst!

Overig nieuws

Vergaderen op een unieke locatie buiten in de natuur! Heb jij een Business Attitude? Vier de zomer samen! Vacature (aankomend) zelfstandig werkende kok / chef de partie (pf/ft) TROUWEN: Details om niet te vergeten! Wolfslaar Knappe Koppen Week 2018 3*** Koken in Brabant - Chefs on Tour Editie IV Kook- en wijnworkshop - De herfst editie = VOL Lintjesregen op Wolfslaar WijnSpijs Wandeling 2018 RieslingWeeks

Lees meer in het archief