Vacature: zelfstandigwerkende koks en gastvrouw/-heer

Wolfslaar Restaurant: zelfstandig werkend gastvrouw/-heer
Wij zoeken per direct een (aankomend) zelfstandig werkend gastvrouw/-heer voor ons Wolfslaar Restaurant met passie voor het vak. Iemand die het een uitdaging vindt om een klein, jong en enthousiast team te versterken. Gemotiveerd, representatief, zelfstandig en goede contactuele en sociale vaardigheden zijn de eigenschappen waar wij naar zoeken. Kennis van wijnen is een pré.

 Enthousiast en wil je reageren? Dat kan per mail t.a.v. Joëlle van den Heuvel, commercieel manager via joelle.vanden.heuvel@wolfslaar.comWolfslaar keuken: een zelfstandig werkende kok/ chef de partie

Restaurant Wolfslaar
Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok/ Chef de partie (full/parttime) voor ons met Michelinster * bekroonde Wolfslaar Restaurant. Wij zoeken iemand met passie en discipline voor het vak en die het een uitdaging vindt om een jong en dynamisch team te versterken. Als je ambitieus bent en van aanpakken weet, dan ben jij de schakel in ons team!

Functieomschrijving
Wij zoeken iemand met vakkennis, creativiteit en zelfstandigheid, dit zijn de kernwoorden voor deze uitdagende functie. Ervaring in de betere gastronomie is een vereiste. Je bent een echte teamspeler, maar weet tegelijkertijd ook goed zelfstandig opdrachten uit te voeren. Je bent in staat om op een evenwichtige wijze om te gaan met taken en verantwoordelijkheden en je bent sociaal vaardig.

Landhuis Wolfslaar
Door de toenemende vraag in ons landhuis op het gebied van privat dining, lunches en diners zijn wij tevens op zoek naar een zelfstandigwerkende kok / chef de partie (parttime/fulltime) voor de afdeling banqueting. De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van lunches, privat diners (ook op locatie) en recepties in onze schitterende salons.

Wat wij bieden
• Een inspirerende werkomgeving in een bosrijke omgeving;
• In 2011 geheel gerenoveerd gebouw, keuken en restaurant;
• Twee vaste vakantieperiodes per jaar;
• Goede begeleiding en sociale werkomgeving;
• Voldoende doorgroeimogelijkheden;
• Aandacht en persoonlijke coaching;
• Opleidingsmogelijkheden en stages bij collega’s;
• Een uitdagende job in een team waarin er veel vrijheid, ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling is;
• Een prima salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Maarten Camps, chef-kok, op telefoonnummer 076 560 80 00 of per e-mail maarten.camps@wolfslaar.com. Bellen kan op dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 11.30 uur.

Overig nieuws

Wijnmakersdiner Château Beauregard Mirouze = VOL Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" = vol Kookworkshop met Maarten Camps = vol Bring Your Own: u de wijn, wij de gerechten! Extra Kook- en wijnworkshop 17 november 2018 = VOL Vergaderen op een unieke locatie buiten in de natuur! Heb jij een Business Attitude? The Taste of Indian Summer Vier de zomer samen! Vacature (aankomend) zelfstandig werkende kok / chef de partie (pf/ft) TROUWEN: Details om niet te vergeten!

Lees meer in het archief