Wolfslaar Winter Arrangement

Geniet in Winterse sferen op Landgoed Wolfslaar!

Wilt u uw medewerkers sfeervol verrassen in de donkere dagen van 2017 of begin 2018? Ontvang uw gasten op het prachtige Landgoed Wolfslaar. Bedank uw medewerkers voor hun inzet van het afgelopen jaar, maak de nieuwe plannen voor 2018 bekend, vier een jubileum of organiseer een kerstfeest om 2017 goed af te sluiten! Voor een professioneel en origineel personeelsfeest bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij kleden Landgoed Wolfslaar in Winterse sferen. Uw gasten worden culinair verzorgd en genieten van een heerlijke avond uit. Wij verzorgen de culinaire invuling, entertainment, decoratie voor binnen en buiten (vuurpotten, vuurkorven en kerstverlichting- en versiering). U geniet van een compleet verzorgde avond voor u en uw gasten.

Kom genieten van een Winterse borrel of feest op Landgoed Wolfslaar vanaf *€ 65,00 per persoon. Dit vier uur durende arrangement bestaat uit onbeperkt dranken van het Hollands assortiment, hapjesarrangement, een DJ met liveshow, kerstaankleding in het Landhuis en vuurpotten voor buiten.

Of geniet van een compleet verzorgd diner en borrel of feest vanaf *€ 115,00 per persoon. Dit vijf uur durende arrangement bestaat uit een compleet verzorgd driegangendiner (maximaal 80 personen) of een walking dinner met bijpassende wijnen, onbeperkt dranken van het Hollands assortiment, Wolfslaar 'lekkermakertjes', een DJ met liveshow, kerstaankleding in het Landuis en vuurpotten voor buiten.

Wij denken graag met u mee over de invulling van uw event. Denk bijvoorbeeld ook aan een Winter barbecue, een wijn-, bier-, of likeurproeverij, fotobooth in winterse sferen, stretchtenten en een kerstman voor bijvoorbeeld het uitdelen van de kerstpakketten.

Wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken?
Neem vrijblijvend contact met ons op via dit formulier of bel 076 560 80 00

* Deze prijzen gelden voor 60 tot 130 personen. Voor kleinere of grotere groepen hanteren wij aangepaste prijzen.

Overig nieuws

Wolfslaar behoort tot belangrijkste stijgers in de GaultMillau gids 2018 Kook- en wijnworkshop 'Najaar op het landgoed' - 15 september 2018 Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" Kookworkshop met chefkok Maarten Camps - juni 2018 Open Toptrouwlocatie Route LaDress boutique bij Landgoed Wolfslaar Wijnmakersdiner Mauro Molino Barolo Buiten vergaderen bij Wolfslaar tijdens zomerperiode Pagode paviljoen: Een uniek evenement organiseren Vier de zomer samen! 50 jaar Jubileumfeest Bluekens Truck en Bus

Lees meer in het archief