Vacature (aankomend) zelfstandig werkende kok / chef de partie (pf/ft)

Landhuis Wolfslaar
Door de toenemende vraag in ons landhuis op het gebied van lunches, private dining, recepties en diners zijn wij op zoek naar een (aankomend) zelfstandig werkende kok / chef de partie (parttime/fulltime). De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van kwalitatieve en mooi geserveerde gerechten aan de gasten in onze schitterende salons.

Functieomschrijving
Het landhuis team van Wolfslaar is op zoek naar iemand met een echte passie voor koken, vakkennis en creativiteit, iemand die ambitieus genoeg is om samen met collega’s of zelfstandig mooie gerechten te maken en te presenteren. Je bent stressbestendig, zelfstandig en enthousiast. Je bent in staat om op een evenwichtige wijze om te gaan met taken (o.a. planning en inkoop) en verantwoordelijkheden. Je bent zelfstandig, sociaal vaardig en een echte doorzetter.

Wat wij bieden
• Een inspirerende werkomgeving in een bosrijke omgeving;
• Werken met mooie producten van de betere leveranciers;
• Je vindt het leuk om groepen te voorzien van kwalitatief mooie gerechten en workshops te geven;
• Werken met goede faciliteiten in een professionele omgeving;
• Goede begeleiding en persoonlijke coaching van onze Chef-kok;
• Twee aaneengesloten vakanties per jaar;
• Opleidingsmogelijkheden en stages bij collega's;
• Voldoende doorgroeimogelijkheden;
• Flexibele werktijden;
• Een prima salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kortom, ben jij op zoek naar een uitdagende job met veel vrijheid, ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling? Reageer dan direct! Neem contact met ons op via telefoonnummer 076 560 80 00 of stuur je CV per e-mail: info@wolfslaar.com. Bellen kan op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Overig nieuws

Kook- en wijnworkshop 11 mei 2019 Kookworkshop met Maarten Camps 8 juni 2019 Kookworkshop met Maarten Camps 19 oktober 2019 Kook- en wijnworkshop 26 oktober 2019 Kook- en wijnworkshop 16 november 2019 Bring Your Own: u de wijn, wij de gerechten! Kook- en wijnworkshop 30 november 2019 Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" 2019 Vergaderen op een unieke locatie buiten in de natuur! Landhuis geopend tijdens zomerperiode Heb jij een Business Attitude?

Lees meer in het archief