Jullie droomhuwelijk op één locatie!

Ben jij tijdens de feestdagen ten huwelijk gevraagd en kan jij niet wachten met het plannen van jullie grote dag? Een van de eerste stappen is het kiezen van jullie huwelijkslocatie en dan zijn jullie bij Landgoed Wolfslaar op het juiste adres!

Alles op één locatie
Steeds vaker kiezen bruidsparen voor één trouwlocatie. Dit scheelt een hoop tijd en reizen en bespaart bovendien heel wat stress omdat jullie één contactpersoon hebben voor de hele dag. Bij Wolfslaar staan jullie wensen centraal en denken wij graag mee over de invulling van jullie dag. Van de ceremonie naar het taart- en toostmoment, een sfeervolle bruidsborrel gevolgd door een culinaire diner en als klap op de vuurpijl, een spetterend feest! Hebben jullie andere ideeën? Laat het ons weten!

Buiten trouwen
Steeds meer bruidsparen geven de voorkeur aan een buitentrouwlocatie. Dit ideale plaatje kan soms letterlijk in het water vallen door ons Hollandse klimaat. Zorg er daarom voor dat er altijd een plan B is en dat zowel de buitenlocatie als de binnenlocatie helemaal naar jullie wens is. Landgoed Wolfslaar wordt omringd door de wilde natuur en geeft van nature een sprookjesachtige gevoel, waardoor het een ideale buitentrouwlocatie is. Bij minder weer ontvangen wij jullie graag binnen in één van onze sfeervolle huwelijkssalons.Wat staat er op het menu?
Wolfslaar biedt jullie diverse mogelijkheden voor jullie huwelijksdiner, welke zowel binnen als buiten kan plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een romantisch en stijlvol sitdown diner, een sfeervol walking dinner of een ontspannen barbecue. Waar gaat jullie voorkeur naar uit?Kom bij ons langs!
Je weet zeker dat jij de ideale bruidsjurk hebt gevonden en dat geen andere jurk jou het zelfde gevoel kan geven. Zo werkt het ook met trouwlocaties. Daarom nodigen wij jullie uit op Landgoed Wolfslaar op zaterdag 3 februari 2018 van 11.00 tot 16.00 uur tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Maak vrijblijvend kennis met onze huwelijksplanners en partners onder het genot van een hapje en een drankje!

Wij staan voor jullie klaar!
Team Wolfslaar
Joelle van den Heuvel, Mariska Hummel & Marlene Stoffelen


Overig nieuws

Bring Your Own: u de wijn, wij de gerechten! TROUWEN: Details om niet te vergeten! Wolfslaar Knappe Koppen Week 2018 3*** Koken in Brabant - Chefs on Tour Editie IV Kook- en wijnworkshop - De herfst editie = VOL Lintjesregen op Wolfslaar WijnSpijs Wandeling 2018 RieslingWeeks Jullie droomhuwelijk op één locatie! Smakelijk Breda Restaurantweek 6 MEI PUBLIEKSDAG NATUURPOORT LANDGOED WOLFSLAAR

Lees meer in het archief