Vacature (aankomend) assistent banquetingmanager (pt/ft)

De missie van Landgoed Wolfslaar is elke gast een memorabele ervaring te bieden vanaf het eerste tot het laatste contactmoment. Dit wordt mogelijk gemaakt door een tot in de puntjes op elkaar ingespeeld team van medewerkers. Zij werken iedere dag met veel plezier en liefde voor hun vak waarbij het neerzetten van een geweldige service en een hoogstaand product centraal staat. Landgoed Wolfslaar onderscheidt zich volgens haar gasten vanwege hun gastheerschap, de bijzondere locatie en de culinaire kwaliteit.

Landgoed Wolfslaar is nog steeds groeiende en wij zijn daardoor regelmatig op zoek naar goede en gezellige collega’s. Naast een veelzijdige baan in een prachtige omgeving bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functieomschrijving:
Wij zoeken iemand die graag optreed als gastvrouw/gastheer, met een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, die graag actief meewerkt aan het operationele proces en ervaring heeft in het motiveren en aansturen van medewerkers. Je bent representatief, gastvrij, enthousiast, stressbestendig, je kunt prioriteiten stellen en je bent flexibel inzetbaar. Je hebt een afgeronde MBO opleiding of vergelijkbare relevante opleiding. Je houdt van hard werken, zelfstandig en in een teamverband en je hebt ervaring binnen de horeca of gastvrijheidssector.

Een dag bij landgoed Wolfslaar:
Je werkt mee aan de correcte uitvoer van alle evenementen die gepland zijn, je houdt je bezig met alle voorbereidingen en het aansturen van medewerkers. Je bent het aanspreekpunt voor de gasten en zoekt oplossingen voor alle problemen waarbij je goed kan improviseren. Je zorgt voor orde, netheid en hygiëne voor en achter de schermen.

Wat wij bieden:

• Een inspirerende werkomgeving in een bosrijke omgeving;
• Een uitdagende job in een team waarin er veel vrijheid, ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling is;
• Een uitgebreid takenpakket waardoor jij je nooit zal vervelen;
Goede begeleiding en sociale werkomgeving;
• Voldoende doorgroeimogelijkheden;
• Flexibele werktijden;
• Opleidingsmogelijkheden en stages bij collega's;
• Een prima salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden

Kortom, ben jij op zoek naar een uitdagende job met veel vrijheid, ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling? Reageer dan direct! Neem contact met ons op via telefoonnummer 076 560 80 00 of stuur je CV per e-mail: info@wolfslaar.com. Bellen kan op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Overig nieuws

Kook- en wijnworkshop 11 mei 2019 Kookworkshop met Maarten Camps 8 juni 2019 Kookworkshop met Maarten Camps 19 oktober 2019 Kook- en wijnworkshop 26 oktober 2019 Kook- en wijnworkshop 16 november 2019 Bring Your Own: u de wijn, wij de gerechten! Kook- en wijnworkshop 30 november 2019 Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" 2019 Vergaderen op een unieke locatie buiten in de natuur! Landhuis geopend tijdens zomerperiode Heb jij een Business Attitude?

Lees meer in het archief