TROUWEN: Details om niet te vergeten!

Gefeliciteerd! Jij bent ten huwelijk gevraagd en jullie zijn bezig met het plannen van dé mooiste dag van jullie leven. Er is een datum, een locatie en een planning, maar hebben jullie ook al gedacht aan de kleine details die het grote verschil op jullie dag kunnen maken?

Naarmate de datum van het huwelijk nadert, komen er steeds meer vragen bij bruidsparen op. Jullie lopen alles stap voor stap na, maar het blijft toch in je hoofd spoken; hebben wij wel aan alles gedacht en zijn wij niks vergeten? Daarom is het belangrijk om een checklist te hebben, zodat er niks zal ontbreken op de dag zelf en jullie alleen maar hoeven te genieten!

Een checklist wordt vaak samengesteld door de locatie waar jullie de huwelijksdag vieren. Zij zijn specialist in het organiseren van huwelijken en weten dus precies wat erbij komt kijken. Zo heeft ook Landgoed Wolfslaar een lijst samengesteld om geen detail te vergeten en wij helpen je graag een handje op weg met de top 8 details:

1. Hoe willen jullie als bruidspaar aankomen bij de locatie (Voorbeeld: trouwauto).

2. Welke muziek wensen jullie af te spelen tijdens de huwelijksvoltrekking? (Denk hierbij aan het binnengaan van de salon, het tekenmoment en het verlaten van de salon).

3. Hebben jullie gedacht aan aankleding? Ballonnen, slingers, bloemen, vuurpotten etc. Wolfslaar werkt samen met vaste partners en helpt jullie graag met de aankleding van jullie huwelijk.

4. Vraag de ceremoniemeester een klein naaisetje mee te nemen met zowel garen in de kleur van de trouwjurk als die van het trouwpak. Mocht er onverhoopt een knoopje of iets dergelijks afvallen is het zo opgelost!


5. Bang voor vlekken op je jurk tijdens het diner? Er bestaan mooie kamerjassen die je tijdens het diner aan kunt doen, zo hoef je niet bang te zijn dat er een vlek op je jurk komt!

6. Willen jullie niet dat de avondgasten jullie al in jullie prachtige outfits hebben gezien? Vraag de ceremoniemeesters en trouwambtenaar te vermelden dat er geen foto’s gemaakt mogen worden tijden de ceremonie etc. en ook niet te delen op social media. Zo blijft jullie entree een verrassing… Ook voor alle avondgasten!

7. Zijn jullie jezelf als bruidspaar niet vergeten om bij de gasten mee te rekenen?

8. Laat de ceremoniemeester de dieetwensen van jullie gasten inventariseren. Zou toch vervelend zijn als jullie dag verstoord moet worden door de aankomst van een ambulance!

Willen jullie meer details over een huwelijk op Landgoed Wolfslaar? Vraag hier onze trouwbrochure aan.

Het team van Landgoed Wolfslaar staat voor jullie klaar!


Wist je dat…
65% van de bruidsparen volgens het Nationaal Trouwonderzoek voor één locatie kiezen in plaats van meerdere locaties voor de hele huwelijksdag?

De reden dat steeds meer bruidsparen voor één locatie kiezen is omdat het een hoop tijd scheelt en het bespaart bovendien heel wat stress omdat jullie één contactpersoon hebben voor de hele dag.

 

Overig nieuws

Nieuwe vacatures online! Kook- en wijnworkshop 11 mei 2019 Kookworkshop met Maarten Camps 8 juni 2019 Kookworkshop met Maarten Camps 19 oktober 2019 Kook- en wijnworkshop 26 oktober 2019 Uw nieuwjaarsborrel op Landgoed Wolfslaar Kook- en wijnworkshop 16 november 2019 Kook- en wijnworkshop 30 november 2019 Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" 2019 Wolfslaar Restaurant Week 3-gangen 45,95 Landhuis geopend tijdens zomerperiode

Lees meer in het archief