Vergaderen op een unieke locatie buiten in de natuur!

Wolfslaar inspireert en motiveert!

De eerste zomerse dagen zijn een feit en tussen de regenbuien door belooft het een mooie zomer te worden. Landgoed Wolfslaar biedt geweldige mogelijkheden om hiervan te profiteren en naar buiten te gaan.

De natuur, het uitzicht en de rust werken inspirerend. Naar buiten gaan zal niet alleen een golf aan nieuwe ideeën met zich meebrengen, maar haalt u ook uit de routine van het vergaderen. Wanneer u regelmatig vergaderd wordt het al snel een routine en verliest u snel de werkelijke doelen van de meeting uit het oog. Het veranderen van de normale omgeving heeft al een impact op de manier waarop men werkt, naar buiten gaan versterkt dit!

Wanneer er een creatieve sessie op de agenda staat hebben de frisse lucht en een groene omgeving direct invloed op het creatieve brein. Dit is perfect voor heisessies, trainingen, vergaderingen, teambuilding en brainstormsessies. Niet te vergeten is dat de buitenlucht gezond voor u is. Met een stijging van Vitamine D in het lichaam, kan het met de concentratie niet meer fout gaan. Daarnaast is een informele buitensetting de ideale manier om mensen te laten samenkomen en met een frisse blik verder te gaan.

Mogelijkheden

Landgoed Wolfslaar biedt u diverse sfeervolle manieren voor buiten vergaderen. De voorzieningen tijdens het buiten vergaderen met betrekking tot onze service en food&beverage zijn zoals u gewent bent van Wolfslaar.

U kunt bijvoorbeeld plaatsnemen aan de robuuste tafel in de Wolfslaar Warmoezerij. Laat u inspireren door de moestuin waar groenten, kruiden en fruit worden geteeld.

Wilt u liever zelf een plek uitzoeken op het landgoed? Kies dan voor een pop-up vergadering. Onze comfortabele stoelen kunnen op iedere plek worden geplaatst.


Een meer speelse setting? Wij creëren de juiste sfeer voor u door middel van onze kleurige zitzakken.

De buitenlucht was nog nooit zo inspirerend, laat een frisse wind door de meeting gaan!

Overig nieuws

Wijnmakersdiner Château Beauregard Mirouze = VOL Kook- en wijnworkshop - De herfst editie = VOL Kookworkshop met Maarten Camps = vol Bring Your Own: u de wijn, wij de gerechten! Extra Kook- en wijnworkshop 17 november 2018 = VOL Vergaderen op een unieke locatie buiten in de natuur! Heb jij een Business Attitude? The Taste of Indian Summer Vier de zomer samen! Wolfslaar Restaurant Week 3-gangen 44,50 Vacature (aankomend) zelfstandig werkende kok / chef de partie (pf/ft)

Lees meer in het archief