Wolfslaar Proeftuin Menu 2019

Het Wolfslaar Proeftuin Menu loopt door na onze zomersluiting!

Op Landgoed Wolfslaar vind u een eigentijdse moes- en kruidentuin, de Warmoezerij. Hier worden op biologische wijze onder andere groenten, kruiden en fruit geteeld door een grote groep vrijwilligers. Ook deze zomer organiseert Wolfslaar Restaurant weer een aantal bijzondere avonden op deze bijzondere plek.

Vanaf donderdag 15 augustus tot en met donderdag 26 september 2019 organiseren wij weer iedere donderdagavond een driegangen Proeftuin Menu. (m.u.v donderdag 19 sept). Aan een gezellige en lange robuuste tafel ontdekt u de groenten en fruit die op dat moment oogst klaar zijn. Een unieke beleving in Breda!

Data:
Donderdag 15 augustus 2019
Donderdag 22 augustus 2019
Donderdag 29 augustus 2019
Donderdag 5 september 2019
Donderdag 12 september 2019
Donderdag 26 september 2019

U dineert in ongedwongen stijl in de buitenlucht en neemt plaats aan een lange robuuste tafel met maximaal 14 gasten. Laat u verrassen door een wekelijks wisselend driegangen menu met producten en ingrediënten uit de moes- en kruidentuin.

U betaalt € 57,50 per persoon all-in

Handig om te weten
* Alle prijzen zijn inclusief flessen wijn, water met kruiden uit de moestuin en koffie en thee.
* U zit met andere gasten aan één tafel, maximaal 14 gasten per avond.
* Wij verwachten dat de gasten om 18.00 uur aanwezig zijn voor een drankje en introductie. Het diner start om 18.30 uur.
* Alle Wolfslaar Proeftuin Menu’s zijn dezelfde prijs; € 57,50 per persoon.

Komen Proeven?
Reserveren kan uitsluitend via info@wolfslaar.com met vermelding van de datum, het aantal personen en de vermelding ‘Proeftuinmenu’.
Let op; U kunt maximaal voor 6 personen per avond reserveren.

Unieke beleving - Slechts zes avonden!

Overig nieuws

Nieuwe vacatures online! Kookworkshop met Maarten Camps 19 oktober 2019 Kook- en wijnworkshop 26 oktober 2019 = VOL Uw nieuwjaarsborrel op Landgoed Wolfslaar Kook- en wijnworkshop 16 november 2019 Kook- en wijnworkshop 30 november 2019 Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" 2019 Wolfslaar Restaurant Week 3-gangen 45,95 Kookworkshop met Maarten Camps 8 juni 2019 Landhuis geopend tijdens zomerperiode Heb jij een Business Attitude?

Lees meer in het archief