Wolfslaar Proeftuin Menu = uitverkocht

Op Landgoed Wolfslaar vind u een eigentijdse moes- en kruidentuin, de Warmoezerij. Hier worden op biologische wijze onder andere groenten, kruiden en fruit geteeld door een grote groep vrijwilligers. Deze zomer organiseert Wolfslaar Restaurant een aantal bijzondere avonden op deze bijzondere plek.

Vanaf donderdag 7 juni tot en met donderdag 12 juli 2018 organiseren wij iedere donderdagavond een Driegangen Proeftuin Menu. Aan een gezellige en lang gedekte aanschuiftafel ontdekken jullie de groenten en fruit die op dat moment oogst klaar zijn. Een unieke beleving in Breda!

U dineert in ongedwongen stijl in de buitenlucht en neemt plaats aan een aanschuiftafel met 12 tot 14 gasten. Laat u verrassen door een wekelijks wisselend driegangen menu met producten en ingrediënten uit de moes- en kruidentuin.

U betaalt als introductie € 45,00 per persoon all-in

Handig om te weten
* Alle prijzen zijn inclusief flessen wijn, water en frisdranken, koffie en thee.
* U zit met andere gasten aan één tafel, maximaal 10-12 gasten per avond.
* Wij verwachten de gasten rond 18.00 uur aanwezig te zijn voor een drankje en introductie. Het diner start om 18.30 uur.
* Alle Wolfslaar Proeftuin Menu’s zijn dezelfde prijs; € 45,00 per persoon.

Komen Proeven?
Reserveren voor het Wolfslaar Proeftuin Menu is noodzakelijk. Reserveren kan via deze link of telefonisch via 076- 560 80 00, per e-mail via restaurant@wolfslaar.com met vermelding van de datum, het aantal personen en de vermelding ‘Proeftuinmenu’.

Unieke beleving - Slechts zes avonden!

Overig nieuws

Vacature (aankomend) zelfstandig werkende kok / chef de partie (pf/ft) Kook- en wijnworkshop - De herfst editie = VOL Lintjesregen op Wolfslaar WijnSpijs Wandeling 2018 RieslingWeeks Jullie droomhuwelijk op één locatie! Smakelijk Breda Restaurantweek 6 MEI PUBLIEKSDAG NATUURPOORT LANDGOED WOLFSLAAR Vacature: zelfstandigwerkende koks en gastvrouw/-heer Deel uw nieuwjaarswens met Wolfslaar! Een cadeautje van Wolfslaar voor u!

Lees meer in het archief