LaDress boutique bij Landgoed Wolfslaar

Shop een mooie outfit van de Sample Oulet Sale of slaag met een outfit uit de nieuwe collectie met 10% korting!

Op maandag 18 februari van 13.00-21.00 uur is LaDress Boutique weer te gast in ons Landhuis. Tijdens dit event kunt u in een intieme, sfeervolle omgeving shoppen en de collectie jurken persoonlijk ervaren. Neem vriendinnen, collega's, buurvrouwen, zussen en moeders mee. Geniet in een ontspannen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje van de kleding en vindt ook uw perfecte LaDress jurk. Vooraf aanmelden is niet nodig en de entree is gratis.

Heeft u al een jurkje van LaDress op het oog en wilt u er zeker van zijn dat deze in uw kleur en maat aanwezig is? Dan kunt u een mail sturen naar: info@ladress.com.

Wolfslaar “LaDress” lunch
Speciaal voor de gasten van LaDress Boutique biedt Wolfslaar Restaurant een heerlijke Wolfslaar “LaDress” lunch aan. Deze complete lunch bestaat uit een frisse, groene salade met producten van het seizoen en brood. De prijs van deze lunch is 27,50 Euro per persoon inclusief een glas bijpassende wijn, ijswater en als besluit, koffie of thee. Voor deze lunch kunt u reserveren van 12.00 uur tot 14.00 uur via het telefoonnummer 076 560 8000, onder vermelding van “Wolfslaar LaDress lunch''.

Wolfslaar Early Dinner
Mocht u na een dagje shoppen zin hebben in een heerlijk diner, kijk dan voor de mogelijkheden in het Wolfslaar Restaurant.

Wij zien u graag op maandag 18 februari aanstaande!

Overig nieuws

Wolfslaar Dining Deal 14 februari 2019 Valentijnsdiner Kook- en wijnworkshop 30 maart 2019 = VOL!! Kook- en wijnworkshop 11 mei 2019 = VOL! Kookworkshop met Maarten Camps 8 juni 2019 Kookworkshop met Maarten Camps 19 oktober 2019 Kook- en wijnworkshop 26 oktober 2019 Uw nieuwjaarsborrel op Landgoed Wolfslaar Kook- en wijnworkshop 16 november 2019 Kook- en wijnworkshop 30 november 2019 Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" 2019

Lees meer in het archief