The Taste of Indian Summer

De boomtoppen stralen in talloze kleuren en de eerste blaadjes vallen. Heerlijk om nog even na te genieten van de vakantie. Wij zijn net terug van onze vakantie en hebben er zin in om u culiniar te verrassen. Met mooie groenten en kruiden uit onze eigen moestuinen die extra lekker zijn gerijpt door de volle zon. Geniet van ons Indian Summer menu en laat u verrassen!

Wij bieden voor lunch en diner op maandag, dinsdag en woensdag in de maanden augustus en september een beperkt aantal tafels per dag met extra voordeel voor ons Indian Summer menu.

Een driegangen lunchmenu voor € 39,50 in plaats van € 49,50 en een viergangen dinermenu voor € 59,50 in plaats van € 74,50.

U geniet van dit voordeel tot en met woensdag 26 september 2018. Tafels alleen te reserveren via onze website https://www.wolfslaar.com/restaurant/reserveren onder vermelding van Indian Summer.   

Overig nieuws

Wijnmakersdiner Château Beauregard Mirouze = VOL Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" = vol Kookworkshop met Maarten Camps = vol Bring Your Own: u de wijn, wij de gerechten! Extra Kook- en wijnworkshop 17 november 2018 = VOL Vergaderen op een unieke locatie buiten in de natuur! Heb jij een Business Attitude? The Taste of Indian Summer Vier de zomer samen! Vacature (aankomend) zelfstandig werkende kok / chef de partie (pf/ft) TROUWEN: Details om niet te vergeten!

Lees meer in het archief