The Taste of Indian Summer

De boomtoppen stralen in talloze kleuren en de eerste blaadjes vallen. Heerlijk om nog even na te genieten van de vakantie. Wij zijn net terug van onze vakantie en hebben er zin in om u culiniar te verrassen. Met mooie groenten en kruiden uit onze eigen moestuinen die extra lekker zijn gerijpt door de volle zon. Geniet van ons Indian Summer menu en laat u verrassen!

Wij bieden voor lunch en diner op maandag, dinsdag en woensdag in de maanden augustus en september een beperkt aantal tafels per dag met extra voordeel voor ons Indian Summer menu.

Een driegangen lunchmenu voor € 39,50 in plaats van € 49,50 en een viergangen dinermenu voor € 59,50 in plaats van € 74,50.

U geniet van dit voordeel tot en met woensdag 26 september 2018. Tafels alleen te reserveren via onze website https://www.wolfslaar.com/restaurant/reserveren onder vermelding van Indian Summer.   

Overig nieuws

Vier de zomer samen! Vacature (aankomend) zelfstandig werkende kok / chef de partie (pf/ft) Bring Your Own: u de wijn, wij de gerechten! TROUWEN: Details om niet te vergeten! Wolfslaar Knappe Koppen Week 2018 3*** Koken in Brabant - Chefs on Tour Editie IV Kook- en wijnworkshop - De herfst editie = VOL Lintjesregen op Wolfslaar WijnSpijs Wandeling 2018 RieslingWeeks Jullie droomhuwelijk op één locatie!

Lees meer in het archief