Wijnmakersdiner Château Beauregard Mirouze = VOL

Op donderdag 22 november aanstaande nodigen wij u graag uit voor een heerlijk wijn-spijsdiner welke wij organiseren in samenwerking met Wijnkoperij Okhuysen en Château Beauregard Mirouze.

Chef-kok Maarten Camps en zijn brigade koken deze avond met passie een heerlijk driegangendiner voor u, bereid met producten van het seizoen, ingrediënten uit de regio en groenten uit eigen moestuin. Tijdens het diner is de wijnmaker van Château Beauregard Mirouze aanwezig om alle wijnen toe te lichten.

Wij ontvangen u graag om 18.30 uur in Wolfslaar Restaurant met een aperitief. Om 19.00 starten wij met het diner. De kosten voor deze unieke avond bedragen € 89,50 per persoon (all-in).

Beauregard Mirouze is een prachtig gelegen domein in het herkomstgebied Corbières, in het zuiden van de Languedoc en is biologisch gecertificeerd. Het chateau wordt gerund door de eigenaren Karine en Nicolas Mirouze, die in 1999 hun droom achterna gingen om het familiedomein dat al zeven generaties in hun bezit was voort te zetten.

Mogen wij u op deze unieke wijn-spijs avond ontvangen op donderdag 22 november? Reserveer snel uw tafel want vol = vol!

Reserveren is helaas niet meer mogelijk. U kunt op de wachtlijst geplaatst worden via het telefoonnummer: 076 560 80 00.

 

Overig nieuws

Wijnmakersdiner Château Beauregard Mirouze = VOL Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" = vol Kookworkshop met Maarten Camps = vol Bring Your Own: u de wijn, wij de gerechten! Extra Kook- en wijnworkshop 17 november 2018 = VOL Vergaderen op een unieke locatie buiten in de natuur! Heb jij een Business Attitude? The Taste of Indian Summer Vier de zomer samen! Vacature (aankomend) zelfstandig werkende kok / chef de partie (pf/ft) TROUWEN: Details om niet te vergeten!

Lees meer in het archief