WIJNREIS DOOR PORTUGAL

Op donderdag 29 november 2018 organiseren wij een bijzondere wijnreis door Portugal in het Wolfslaar Restaurant. Deze avond organiseren wij in samenwerking met onze sommelier Kayleigh Hagesteijn, Wijnhuis Oktober en wijnimporteur Mick Kooistra.

Wij nemen u mee op reis door heel Portugal. U proeft niet alleen wijnen uit verschillende streken en van diverse druivenrassen, maar ook wijnen van verschillende wijnmakers.

U geniet van een heerlijk 4-gangenmenu samengesteld door onze chef-kok Maarten Camps en zijn brigade in combinatie met heerlijke wijnen uit Portugal.

Wij ontvangen u graag op 29 november vanaf 19.00 uur in ons Wolfslaar Restaurant. Om 19.30 uur zullen wij van start gaan met het diner.
De kosten voor deze exclusieve ‘’wijnreis’’ bedragen € 95,00 per persoon (all-in).

U kunt uitsluitend reserveren via deze link.

Wij kijken er naar uit om u mee te mogen nemen op deze bijzondere wijnreis door Portugal!


 

Overig nieuws

Wijnmakersdiner Château Beauregard Mirouze = VOL Kook- en wijnworkshop - De herfst editie = VOL Kookworkshop met Maarten Camps = vol Bring Your Own: u de wijn, wij de gerechten! Extra Kook- en wijnworkshop 17 november 2018 = VOL Vergaderen op een unieke locatie buiten in de natuur! Heb jij een Business Attitude? The Taste of Indian Summer Vier de zomer samen! Wolfslaar Restaurant Week 3-gangen 44,50 Vacature (aankomend) zelfstandig werkende kok / chef de partie (pf/ft)

Lees meer in het archief