Dit jaar nog trouwen? Just say YES!

Willen jullie in 2019 elkaar nog het ja-woord geven op dé mooiste trouwlocatie van Breda! Last minute hebben wij nog enkele vrij- en zaterdagen beschikbaar in de komende trouwmaanden. Maak gebruik van onze Best- en Last Wedding Deal en pak jullie kans! Neem contact met ons op via +31(0)76 - 560 80 00 of vraag hier onze trouwbrochure aan!

Data
- Vrijdag 26 juli
- Zaterdag 17 augustus
- Vrijdag 27 september
- Zaterdag 28 september

Wij helpen en denken graag met jullie mee over de invulling van jullie mooie dag en zorgen ervoor dat er niks aan jullie dag zal ontbreken!

Wij ontmoeten jullie graag! – Team Wolfslaar

''Twijfel je nog? Niet doen! 25 augustus 2018 zijn wij, samen met onze kindjes en iedereen die we lief vonden, getrouwd op Landgoed Wolfslaar! Echt een dikke, vette aanrader kunnen wij wel zeggen. Van het begin tot zelfs na ‘de dag zelf’ is met en aan ons gedacht. Wij wilden graag een dag: niet te ‘stijf of opgeprikt’ maar vrolijk, laagdrempelig, wat bohemian-achting en vooral van nu!" - Eline van Lieren

Fotocredits:
Defining Moments Photography
Roy van der Wens Bruidsfotografie

Overig nieuws

Nieuwe vacatures online! Kookworkshop met Maarten Camps 19 oktober 2019 Kook- en wijnworkshop 26 oktober 2019 Uw nieuwjaarsborrel op Landgoed Wolfslaar Kook- en wijnworkshop 16 november 2019 Kook- en wijnworkshop 30 november 2019 Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" 2019 Wolfslaar Restaurant Week 3-gangen 45,95 Kookworkshop met Maarten Camps 8 juni 2019 Landhuis geopend tijdens zomerperiode Heb jij een Business Attitude?

Lees meer in het archief