KEUKEN- EN AFWASHULP GEZOCHT!

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken per direct enthousiaste, flexibele en gemotiveerde hulpkrachten voor de afwas en voorbereidende keukenwerkzaamheden.

Ben je op zoek naar een (bij)baan waar je de handen uit de mouwen kunt steken? In onze spoelkeuken ben jij een onmisbaar teamlid en werk je direct samen met de keukenbrigade. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het bijhouden van alle afwas van het restaurant en je levert alles weer perfect schoon op aan de keuken. Mede dankzij jou kunnen de gasten van Wolfslaar onbezorgd van hun bezoek aan ons restaurant genieten.

Ben je 2 tot 3 dagen beschikbaar en heb je geen problemen met werken in de avonduren en in het weekend? Solliciteer dan snel! Wij ontvangen graag jouw motivatie en gegevens via het e-mailadres: keuken@wolfslaar.com

Tot snel! - Team Wolfslaar

Overig nieuws

PERSBERICHT - Overdracht exploitatie Landgoed Wolfslaar Bring Your Own: u de wijn, wij de gerechten! Nieuwe vacatures online! Kookworkshop met Maarten Camps 19 oktober 2019 Kook- en wijnworkshop 26 oktober 2019 = VOL Uw nieuwjaarsborrel op Landgoed Wolfslaar Kook- en wijnworkshop 16 november 2019 Kook- en wijnworkshop 30 november 2019 Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" 2019 Wolfslaar Restaurant Week 3-gangen 45,95 Kookworkshop met Maarten Camps 8 juni 2019

Lees meer in het archief