Stage Sales & Marketing

Heb jij altijd al de interesse gehad om een mooi evenement of huwelijk te organiseren? En ben jij benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken? Tijdens jouw (afstudeer)stage op onze Sales en Marketing afdeling leer jij wat er nodig is om hét perfecte event neer te zetten. Door jouw enthousiasme en zelfstandigheid ben jij hiervoor mede verantwoordelijk.

Werkzaamheden
Tijdens jouw stage houd je je bezig met de sales en marketing voor zowel de zakelijke en particuliere bijeenkomsten in ons landhuis als ook lunches en diners in Restaurant Wolfslaar. Wij beschikken over een uitgebreid CRM systeem waar jij je eigen in gaat maken. Hierin worden klantaanvragen opgenomen, offertes behandeld en het klantcontact bewaakt.
Daarnaast houd jij je bezig met het opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes, het opzetten en versturen van digitale nieuwsbrieven en het meedenken van social media content. Primair ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je krijgt de kans om contacten op te bouwen met je eigen klantenbestand en eigen offertes uit te brengen afhankelijk van je voortgang en verantwoordelijkheid.

Een stage bij Wolfslaar biedt jou werk bij een zeer bekende evenementenlocatie in de regio waarbij je te maken krijgt met exclusieve bijeenkomsten, klantcontact en een dienstverlening op maat. Je levert direct een bijdrage aan ons succes!

Stage opdracht
Wij bieden je de gelegenheid om aan je (afstudeer) stageopdracht te werken waarmee je waarde voor onze organisatie creëert. In overleg met jou komen wij samen tot de juiste opdracht.

Wat biedt Wolfslaar
Je bent de avonden en weekenden vrij, want wij werken tijdens kantooruren.
Je ontvangt € 275,- op basis van 38 uur
Je krijgt enorm veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Je komt te werken in een gezellig team die houdt van een drankje en hapje

Functie eisen
Wij zoeken iemand die graag werkzaam is binnen een klein team en daardoor veel verantwoordelijkheid heeft. Je bent zelfstandig, communicatief sterk en resultaatgericht. Ben je vanaf september 2019 voor minimaal 5 maanden, minimaal 4 dagen per week beschikbaar en ben je daarnaast gastgericht, secuur en flexibel? Dan is deze (afstudeer)stage geknipt voor jou!

Profiel
Je volg momenteel een HBO studie
Je hebt kennis van social media kanalen als Facebook, LinkedIn en Instagram etc.
Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een echte team-player.
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
Je hebt een proactief karakter

Enthousiast geworden? Een korte motivatie en cv kunnen gestuurd worden naar Joëlle van den Heuvel, Commercieel Manager, via info@wolfslaar.com.

Tot binnenkort!

Overig nieuws

Nieuwe vacatures online! Kook- en wijnworkshop 11 mei 2019 Kookworkshop met Maarten Camps 8 juni 2019 Kookworkshop met Maarten Camps 19 oktober 2019 Kook- en wijnworkshop 26 oktober 2019 Uw nieuwjaarsborrel op Landgoed Wolfslaar Kook- en wijnworkshop 16 november 2019 Kook- en wijnworkshop 30 november 2019 Kook- en wijnworkshop "Een stressvrije Kerst" 2019 Wolfslaar Restaurant Week 3-gangen 45,95 Landhuis geopend tijdens zomerperiode

Lees meer in het archief