Kerstdiner Breda

Een sfeervol kerstdiner in stijl in Breda? Natuurlijk bij Wolfslaar!

Kerstdiner in Breda: puur, eerlijk, bijzonder!

Tijdens een kerstdiner in Breda (Brabant) bij ons met een Michelinster bekroonde Wolfslaar Restaurant viert u Kerst op z’n best.

We bereiden ingrediënten uit de regio Breda, producten van het seizoen en groenten uit eigen moestuin: eerlijk, smaakvol en op bijzondere wijze. Bij dit luxe kerstdiner in Breda schenken we bijpassende wijnen uit onze eeuwenoude wijnkelder.

 

Kerstdiner bij Breda's enige sterrenrestaurant

  • sfeervol, stijlvol kerstdiner in Breda, Noord-Brabant;
  • modern, met een Michelinster bekroond restaurant;
  • luxe uit eten in ons prachtige, voormalige koetshuis;
  • 1 privé-dinersalon voor een diner in besloten kring;
  • vele kerstbomen en -versieringen binnen en buiten;
  • honderden sfeerlampjes voor een echte kerstsfeer;
  • ruime parkeerplaats (200 plaatsen), gratis parkeren.

Particulier of zakelijk kerstdiner in Breda

Op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag serveren wij een feestelijk kerstmenu. Geniet van eerlijk eten, bijzondere wijn-spijs combinaties en gepassioneerd gastheerschap.

Elke avond serveren wij het zesgangendiner vanaf 19.00 uur. Op Eerste en Tweede Kerstdag verzorgen wij tevens een vijfgangenkerstlunch vanaf 12.00 uur.

Komt u met uw vrienden, familie of collega's genieten in ultieme kerstsfeer bij ons Michelin restaurant in Breda? Ons all-in arrangement biedt u een flûte champagne, top kerstdiner, mooie wijnen, tafelwater en koffie of thee met zoetigheden. 


Kerstmenu of kerstdiner in Breda

Misschien vindt u een kerstlunch of -diner afhalen prettig, omdat u de kerstdagen graag thuis doorbrengt. Elk jaar stellen we een Thuismenu samen. Dat is pas ontspannen Kerst vieren. Het luxe kerstmenu, eventueel met bijpassende wijnen, is eenvoudig te bereiden. Ook een Thuismenu reserveren? Bel gerust. Succes verzekerd! 

Bekijk hier het filmpje van het Thuismenu van 2015.

Stressvrij kerstdiner thuis? Volg deze workshop! = VOL

Hoe bereidt u een kerstdiner thuis zonder stress? Simpel: volg onze kookworkshop ‘Stressvrije Kerst’. U leert een kerstmenu voor thuis bestaande uit 3 gangen te bereiden. Na het koken neemt de sommelier u mee de wijnkelder in om bijpassende wijnen te kiezen. Met deze kookervaring en recepten gaat u met Kerst vol vertrouwen de keuken in. En blijft daarbij de rust zelve.

Reserveren voor Kerst of ons Thuismenu

Wilt u een tafel voor het kerstdiner in Breda reserveren? Een kerst menu afhalen? Of leren om zonder stress een kerstdiner thuis te bereiden?

Reserveren gaat het snelst online of mail ons voor groepen! 
Bellen kan uiteraard ook op 076 - 560 80 00.

U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een zakelijke lunch in Breda, een zakelijk diner in Breda, of een diner in Breda met familie of vrienden op andere dagen dan de kerstdagen.