Luxe uit eten

Voor heerlijk luxe uit eten gaan komt u natuurlijk naar Wolfslaar!

Luxe uit eten in Breda: pure verwennerij!

Luxe uit eten in Breda (Brabant) bij ons met een Michelinster bekroonde Wolfslaar Restaurant is een culinair avontuur. Luxe uit eten is genieten van mooi opgemaakte borden, verrassende smaken, tongstrelende wijnen en een warme sfeer.

Wij koken graag met seizoensproducten, regionale ingrediënten en zelfverbouwde groenten. Puur en eerlijk. Smaakvol en bijzonder bereid. “Het moet topkwaliteit zijn, of anders niet”, aldus onze chef-kok. En zo is het.

"Eens in de zoveel tijd gaan mijn man en ik luxe uit eten. Ik ben zwanger en het menu werd daar speciaal op aangepast. Het was heerlijk en alles zag er geweldig mooi uit. Ik zal deze heerlijke avond niet snel vergeten." V. Dongen

Chic uit eten in Breda op stijlvolle locatie

  • chic uit eten in Breda op historisch landgoed;
  • het enige Michelinster-restaurant van Breda; 
  • omringd door mooie bossen, tuinen en vijvers;
  • gratis parkeergelegenheid, ruim 200 plaatsen;
  • twee oplaadpunten voor uw elektrische auto;
  • op 10 minuten rijden van de A16, A27 en A58.

Diverse dinerlocaties en -opties Wolfslaar

Wat is beter dan luxe uit eten gaan op een zomeravond en buiten kunnen dineren? Vanaf ons mooie terras kijkt u uit over het landgoed. Ook in ons sfeervolle, modern ingerichte restaurant is het heerlijk zitten.

Heeft u liever een besloten diner? Op de 1e etage ligt een privé-dinersalon, ideaal voor groepen.

Naast dinerlocaties kunt u diverse dineropties kiezen. Bekijk ons menu.

Luxe uit eten in Noord-Brabant? Kies voor bijzondere wijnen!

Gaat u luxe uit eten in Noord-Brabant? Verheugt u zich op de spijzen én de wijnen? Onze wijnen komen van kleine gepassioneerde wijnboeren uit 60 wijnbouwgebieden wereldwijd. Wij hebben 25 ‘open’ wijnen, die u per glas, karaf of fles kunt bestellen. U herkent onze biologische wijn aan het groene bioblaadje op de wijnkaart. Vraag de sommelier ook eens naar zijn kelderboekje!

Cadeauvoucher 'Luxe uit eten in Breda'

Uit eten gaan is een feestje. Luxe uit eten in Breda bij ons Wolfslaar Restaurant een feestje én een culinaire belevenis. Met onze cadeauvouchers (vanaf € 50,-) bedankt, verrast of feliciteert u iemand met een avond ‘luxe uit eten’ in Breda. Kiest u de speciale Wolfslaar-voucher ‘Puur Genieten’ van € 250,-? Dan bezorgt u twee personen een onvergetelijke avond met:

  • een bruisend champagne-aperitief;
  • een Signature Menu van 4 gangen;
  • een wijnarrangement en tafelwater;
  • koffie of thee met zoete lekkernijen.

Chic uit eten in Brabant? Reserveer direct!

Zin in chic uit eten in Brabant? 

Reserveren gaat het snelst online of mail ons voor groepen!

Wilt u liever thuis dineren dan luxe uit eten in Noord-Brabant? Wij verzorgen ook luxe catering en exclusieve diners bij mensen thuis en bij bedrijven.