Huwelijksborrel Breda

Een bijzondere huwelijksborrel in Breda? Natuurlijk bij Wolfslaar!

Toplocatie voor huwelijksborrel: Breda

Huwelijksborrel BredaTijdens uw huwelijksborrel in Breda (Brabant) toost u met familie en vrienden op de liefde. De huwelijksborrel in Breda is een mooi moment om ook andere gasten dan uw daggasten bij uw bruiloft te betrekken.

Tussen de heerlijke drankjes en hemelse hapjes door ontvangt u alle felicitaties. Dit alles tegen het rustige, stijlvolle, romantische decor van ons unieke landgoed. Ook ideaal voor uw huwelijksvoltrekking in Breda. En voor uw huwelijksdiner. En trouwfeest!

Bruidsborrel in Breda op romantische locatie

 • bruidsborrel in Breda, Brabant op bosrijk landgoed;
 • luxe en sfeervol landhuis in de ongerepte natuur;
 • heerlijk buiten borrelen met statafels en parasols;
 • gezellig binnen borrelen in de prachtige Vestibule;
 • huwelijksborrel met uitzicht op de tuin en vijver;
 • goede bereikbaarheid, grote, gratis parkeerruimte.

“Wat een topdag! Na de toost met bruidstaart hebben we heerlijk buiten geborreld, daarna fantastisch gedineerd in de Tuinsalon en een knalfeest in de sfeervolle Vestibule gevierd. Wij zijn wég van Wolfslaar!” Erwin en Daniëlle

Champagne sabreren bij huwelijksborrel in Breda

Bruidsborrel in BredaVóór uw huwelijksborrel in Breda zorgt een gezamenlijke toost voor een speciaal moment. Vooral als u voor sabrage kiest: een eeuwenoude traditie die de toost een ceremonieel tintje geeft.

De sabreur opent de champagnefles met een sabel. Hierdoor schiet het bovenste deel van de fles mét de kurk met hoge snelheid de lucht in.

Proost, santé, gezondheid en veel geluk!

Huwelijksborrel met luxe, hemelse hapjes

Tijdens uw huwelijksborrel in Breda (Brabant) maken onze lekkermakertjes, zoals kruidige notenmix, Toscaanse olijven en boterstengels uit eigen oven, uw gasten dorstig. Wij zorgen dat het uw familie en vrienden aan niets ontbreekt. Een goed glas wijn of een koud biertje smaken nog lekkerder met de heerlijke hapjes, amuses en garnituren van onze chef-kok. 

Huwelijksborrel of compleet huwelijksfeest?

U bent hier van harte welkom voor uw huwelijksborrel of voor uw complete huwelijksfeest:

 • trouwen onder de kroonluchter in de Grote Salon;
 • uw jawoord geven in de tuin met zicht op de vijver;
 • een kerkelijke inzegening door pastoor of dominee;
 • een huwelijksdiner op het terras, in de tuin of salon;
 • trendy, losse Walking Dinner met kleine gerechtjes;
 • bruisend trouwfeest in Breda in de mooie Vestibule.

Bruidsborrel met leuk kinderentertainment

Zijn er kinderen bij uw bruidsborrel? Ons landgoed is een paradijs voor kinderen. Wij bezorgen volwassenen én kleintjes de dag van hun leven. Bijvoorbeeld met een kindercircus in de tuin. Met een goochelaar vol grappen en grollen. Of met een bioscoopsalon, zodat ze lekker films op een groot scherm kunnen kijken. Zo kunt u in alle rust van uw bruidsborrel in Breda genieten.

Huwelijksborrel in Breda? Bel of mail ons!

Plant u uw huwelijk in Breda en zoekt u een romantische trouwlocatie voor een complete bruiloft of huwelijksborrel in Breda? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons voor informatie of een afspraak.